dimecres, 18 de novembre del 2015

Molletenca i Girona B empaten sense gols en un partit jugat de menys a més


Xavi Mas

Segon –Molletenca– i tercer per la cua –Girona B– es van enfrontar ahir al municipal de la Zona Sud i cap dels dos va saber marcar cap gol en un partit més aviat ensopit i amb poques ocasions de gol, a la primera part, i una mica més viu però igual d'ineficaç a la segona. Aquest empat manté els d'Antoni Filgaira a sis punts dels equips que el precedeixen a la taula.
La primera meitat va estar plena d'imprecisions, topades i interrupcions que no permetien donar continuïtat al joc. El filial gironí intentava controlar el joc i la pressió del Molletenca a camp contrari no li permetia trenar jugades. 
Les ocasions van brillar per la seva absència a la primera part, però no a la segona, malgrat que el joc no va millorar gaire. Un xut al travesser del Molletenca, al minut 52, va obrir les hostilitats; al 61, una pilota llarga del porter gironí Quintanas la va pentinar Roque i Giancarlos va aturar el xut de puntera de Serrano. Al 74, el local Martínez no va rematar bé una bona centrada de Brian i al 80 el porter molletà Giancarlos va refusar un xut de Juanpi a l'arrel del pal.

Els protagonistes

Publicat el 16 de novembre de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada