dimarts, 8 de setembre del 2015

Victòria a tres segons del final

Un Fraikin intermitent remunta fins a tres vegades per sumar la primera victòria
El Fraikin BM Granollers va poder veure dissabte que repetir el tercer lloc de les últimes dues temporades no serà gens fàcil. Els de Carlos Viver van aconseguir una mínima i treballada victòria, davant l’Ángel Ximénez Puente Genil (27-26), gràcies a un gol de Moisès Blanxart a tres segons del final, que certificava la tercera i última remuntada d’un matx d’anada i tornada.
Malgrat les quatre aturades inicials de Cesar Almeida, el Fraikin va començar per sota al marcador (1-3) i no es va posar per davant fins al 6-5 –la primera remuntada del partit, de la mà del jove Arnau Garcia, que va fer tres gols seguits–, superant una situació d’inferioritat. En la segona exclusió del partit –Marc Garcia–, el Puente Genil es va tornar a avançar i es va escapar de tres gols (10-13) amb gran protagonisme d’Álvaro de Hita sota els pals i de Guillermo de la Sierra en atac. Els de Viver, però, van reaccionar per empatar a 14 abans del descans.

Ferran Solé intenta escapolir-se de la defensa d'Ángel Paraja, que l'agafa de la samarreta (Fotografia: XAVIER SOLANAS)
En la represa el Puente Genil va tornar a escapar-se de tres gols (14-17) tot just començar però el temps mort demanat per Viver va donar els seus fruits; amb un parcial de 8-1 –bones defenses, intervencions d’Almeida i contraatacs de Resinael Fraikin es va posar amb un 22-18 esperançador però que no va saber rematar.
La primera línia andalusa amb Chispi i De la Sierra va fer molt mal, amb canonades llunyanes i distribuint bé el joc als extrems. Acabat d’entrar, Nikola Potic va fer el 25-26 a poc més de dos minuts del final, però una aturada d’Almeida, un contraatac de Solé –penal i exclusió de Potic– i una bona defensa van conduir al 27-26 final, obra de Moisès Blanxart.

Publicat el 7 de setembre de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)