dimarts, 8 de setembre del 2015

El Bellavista mereix més al camp del Lliçà de Vall

El Lliçà iguala el gol inicial de falta de Fran amb un bon xut de Willy
Lliçà de Vall i Bellavista van protagonitzar el primer derbi vallesà de la temporada, en l’estrena de la competició, i es van repartir els punts malgrat que el Bellavista va ser el clar dominador del partit i qui va disposar de més ocasions de gol.

A la primera part el Bellavista va pressionar molt amunt als jugadors del Lliçà (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
Un xut de falta de Fran, al minut dos, va avançar el Bellavista, que va poder ampliar l’avantatge en un un contra un de Miki aturat per Marc, un gol anul•lat i un cop de cap de l’exlliçanenc Bilal que Víctor va treure de sota els pals. A la segona Willy va empatar amb un fort xut de fora l’àrea just després que Fran enviés al travesser un altre xut de falta calcat al del 0-1. Marc va evitar l’1-2 aturant una falta damunt la línia i Serrano va evitar el 2-1 en una contra local.

Publicat el 7 de setembre de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)