dimarts, 29 de setembre del 2015

Empat a 0 entre un Sants que domina i un Mollet que aguanta

Empat a res entre un Mollet que es va veure dominat a la primera meitat i un Sants que es va anar desinflant a mesura que passaven els minuts. L'equip de David Ortiz, que començava la jornada com a líder en solitari, veu com l'Horta l'empata al capdavant de la classificació –vuit punts– després de guanyar al camp del Farners (0-2).
El Sants va dominar totalment la pilota a la primera meitat, pressionant gairebé sempre amb quatre jugadors a camp del Mollet i tocant i tocant al mig del camp i a tres quarts de camp però sense profunditat. Centrades a l'àrea sense perill i algun córner van ser les jugades més destacables dels visitants a la primera meitat, mentre que els molletans tan sols van fer una tímida aproximació a la contra al minut 34 –passada massa llarga a mans del porter Blancoi un remat entre un garbuix de cames, al minut 45, en un córner.

Un jugador del Mollet evita que la pilota surti per la línia de banda (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
A la segona part, aprofitant la davallada física del Sants, el Mollet va anar agafant protagonisme al mig del camp. Una recuperació al minut 66 va suposar un contraatac que Juancho no va saber acabar; el mateix Juancho va fer una centrada a l'àrea al minut 72 que la defensa va refusar dins l'àrea petita i al 74 una passada en profunditat va arribar a Nacho Abad, que la va creuar massa. Va ser tot el bagatge ofensiu del Mollet, mentre el Sants va tenir en dues rematades de cap d'Adrián Navarro –fora– i David Gala –a les mans de Pol– les aproximacions amb més perill en un partit que al final es va escalfar en excés.

Publicat el 28 de setembre de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)