dissabte, 19 de setembre del 2015

Bàsquets i hoqueis, en joc

De mica en mica entren en competició més equips vallesans i, de retruc, més esports. Després que comencés la gran majoria del futbol amateur català i de l'handbol estatal, aquest cap de setmana s'incorporen a la competició la resta d'equips amateurs de futbol, tan masculins com femenins -Quarta Catalana masculina i Primera Catalana femenina-, la gran majoria dels bàsquets amateurs catalans -a excepció de la Lliga EBA i del bàsquet femení- i tots els hoqueis amateurs catalans -malgrat que l'OK Lliga comença també aquest cap de setmana, l'únic representant vallesà que hi participa, el Recam Làser Caldes, té el partit ajornat fins el proper 6 d'octubre.

FUTBOL
Pel que fa al futbol amateur, els 25 equips vallesans que comencen aquest cap de setmana estan distribuïts en quatre grups diferents; Castellterçol i Aiguafreda, com sempre, jugaran al grup 4 (Osona), la Batllòria ho farà al grup 28 (la Selva i Baix Empordà), mentre que els 22 equips restants ho faran als habituals grups 8 i 9 -el primer, compartit amb equips del Vallès Occidental, i el segon totalment del Vallès Oriental.
Pel que fa al futbol amateur femení, després que la Penya Blanc-i-blava de la Roca comencés ja la competició a la Segona Estatal, aquest cap de setmana, Palautordera i Llerona s'enfrontaran entre ells en la primera jornada de la Primera Catalana.

BÀSQUET
Un total de 18 equips amateurs vallesans -en categoria sènior- començaran a botar i encistellar la pilota a partir d'aquest cap de setmana. El CB Granollers masculí i femení, a la Copa Catalunya. Lliçà d'Amunt i Sant Gervasi s'han quedat solets a Primera Catalana després dels descensos de Cardedeu i la Garriga la temporada passada a Segona. Aquests, juntament amb Sant Celoni, Mollet B i Caldes, estaran a Segona Catalana mentre nou equips més començaran la competició a la Tercera Catalana.

HOQUEI
Qui vulgui veure molts partits d'hoquei aquesta temporada, que s'acosti al pavelló de Bigues i Riells. Fins a cinc equips, dos masculins i tres femenins -entre ells el d'OK Lliga femenina- tindrà el club en unes competicions que també comencen aquest cap de setmana. Caldes, amb tres equips -OK Lliga masculina, Nacional Catalana i Primera Catalana- i Sant Feliu de Codines, amb tres equips més -Primera Estatal masculina i Primera Catalana masculina i femenina- seran els altres clubs amb més representació, a banda del Mollet -Segona Catalana masculina i femenina-, la Garriga -Primera Catalana masculina- i les Franqueses -Segona Catalana.

Molta sort i molts èxits a tots ells!!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada