dijous, 11 de juny del 2015

L'Esport Club tanca la lliga amb un empat i dubtes en el joc

El Santboià serà el rival dels de Raúl Matito en la promoció d'ascens a Tercera
L’Esport Club Granollers necessitarà millorar la imatge que va donar aquest diumenge contra l’Avià si vol aconseguir l’anhelat ascens a Tercera Divisió davant un equip històric com el Santboià –segon classificat del grup segon–. Els homes de Raúl Matito van fer un partit de més a menys i van deixar escapar un 2-0 al minut set de partit per acabar cedint un empat a dos, i demanant l’hora davant les insistents arribades a l’àrea de l’Avià.
Els granollerins van començar amb força i al minut set ja guanyaven per 2 a 0; una passada a l’espai la va recollir Peque per driblar el porter –va sortir i va arribar tard– i marcar el primer a porta buida, i tres minuts després una altra passada de Bauli en profunditat va deixar sol Estrada, que va encarar el porter i el va superar amb un xut al pal curt. Peque al 14 i Estrada al 24 van perdonar el tercer en dues clares ocasions de gol i, a partir d’aquí, res més –a excepció d’un mà a mà d’Estrada al minut 67 que va acabar amb un xut desviat.

El jugador del Granollers Sergi Valls talla una jugada d'atac de l'Avià (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
En la jugada següent a l’error d’Estrada del minut 24 va arribar el 2-1 de l’Avià, obra de Marcelo, resultat amb què es va arribar al descans. En la represa l’Avià va ser l’amo i senyor del joc, i qui va tenir les ocasions més clares per marcar, mentre el Granollers es defensava com podia –les passades en diagonal buscant les bandes o les desmarcades pel centre buscant l’esquena dels centrals van ser un autèntic malson per un Aliaga, que es va multiplicar per evitar el gol de l’empat. Una falta rigorosa i la consegüent centrada a l’àrea de Marcelo va acabar en autogol de Mario, que va pentinar enrere i va fer inútil l’estirada d’Aliaga.

Els protagonistes

Publicat l' 1 de juny de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada