dijous, 11 de juny del 2015

El Recanvis Gaudí Mollet es queda sense ascens

L'equip d'Àlex Coma perd la semifinal contra un Igualada que domina des del principi
El Recanvis Gaudí CB Mollet es va quedar a les portes de l’ascens després de perdre la semifinal contra el Physic CB Igualada per 80 a 86 en un partit en què, tot i jugar a casa, va anar a remolc sempre i se’ls va escapar als primers minuts. Després, els d’Àlex Coma van anar fent la goma al marcador, i van arribar a empatar en diverses ocasions, però mai van acabar de capgirar el resultat.

El molletà Pedro Cuesta intenta escapar-se de la defensa d'Eduard Tejero (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
Els triples de Riu, Torres i Fons als primers cinc minuts del partit van ser claus per agafar un avantatge que ja no van deixar –parcial de 2-14 per passar del 4-2 al 6-16–. Els de Coma, de la mà d’Albert Ferrer –màxim encistellador amb 30 punts– van apropar-se al marcador al final del primer quart i en la resta de quarts van aconseguir empatar en tres ocasions –a 31, a 48 i a 53– però l’Igualada no va permetre capgirar el marcador, sempre amb avantatges d’entre un i set punts. A mig minut del final Griso va fallar una cistella fàcil per empatar el partit a 82 i Tejero va sentenciar des de la línia de tir lliure.

Publicat l' 1 de juny de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)