dissabte, 9 de maig del 2015

El CB Granollers necessita guanyar i que l'Argentona perdi

Una victòria donarà al Recanvis Gaudí Mollet la fase d'ascens a EBA
L’última jornada a la Copa Catalunya decidirà si el CB Granollers manté la categoria o si ha de jugar la fase de permanència per aconseguir-ho, i si el Recanvis Gaudí CB Mollet juga les fases d’ascens a Lliga EBA o no. Les opcions per tots dos passen per guanyar els seus respectius partits tot i que, en el cas del Granollers, això no serà suficient.
L’equip de Francesc Jané està obligat a guanyar diumenge a la pista del Baricentro Barberà –segon classificat i que, guanyi o perdi, conservarà la posició– i esperar una derrota de l’Argentona, a casa, contra el Cerdanyola –cuer i ja descendit, faci el que faci–. Qualsevol altra combinació de resultats que impliqués triples empats amb Vic i Argentona, o amb Castellar i Argentona, perjudicaria els interessos granollerins. En el cas d’haver de jugar la fase de permanència –al millor de tres partits–, els de Jané tindran garantit el factor pista.
L’EBA, OBJECTIU LLAMINER PEL MOLLET
Si el Mollet guanya dissabte contra el One Ceset, s’haurà assegurat jugar la fase d’ascens per tornar a la Lliga EBA. Els d’Àlex Coma fins i tot podrien quedar tercers si, a part de guanyar, el Boet Mataró perdés contra el Platges de Mataró. Una derrota dels molletans donaria al One Ceset la fase d’ascens.

Fotografies: RAMON FERRANDIS

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada