dilluns, 6 d’abril del 2015

No va poder ser

CE LLERONA 1 - EC GRANOLLERS 5 (Dg. 10h, Instal·lacions Parroquials)

Ben posicionats i molt sabedors que jugaven contra un dels de dalt, van apretar des de l'inici amb molta empenta i ganes de guanyar el partit.
L'equip contrari també va lluitar, fregant el límit -i passant-lo de vegades- amb un joc de molt contacte, amb el permís de l'àrbitre. Aquest va estar nefast, prepotent i desencertat, influint molt negativament en el bon fer del partit. Noi, tranquil que mai seràs un professional de l'arbitratge!! Que et vagi bé!!
Lletja també l'actitud de l'entrenador de l'Esport Club (exlleroní), demanant a l'àrbitre que anessin a la graderia els nostres entrenadors, quan ja estaven correctament fora del camp. Lleig, molt lleig. No calia. O era por?
Tant és! Tranquil, igual que l'àrbitre, tampoc arribaràs lluny! Que et vagi bé!
No cal dir gaire més. Vam perdre, sí, però ho vam intentar. Ens van trencar el ritme amb un gol on la pilota havia sortit de banda, dues vegades. Sí, dues vegades!!!

David Mateo intenta tallar una jugada del Granollers al mig del camp
Total, potser no feia falta tantes històries, doncs potser ens haguessin guanyat igualment, però a la primera volta els vàrem fotre un bany de joc i també van donar per vàlid un gol en fora de joc. Quines casualitats es donen a vegades, oi?
En fi, vam perdre, però els nens s'ho van passar bé i això és el més important. Per cert, els nens del totpoderós Granollers es van poder dutxar amb aigua calenta i els seus pares van poder fer servir uns lavabos nets -a la primera volta, quan vam anar al seu camp, pels nostres nens aigua freda a les dutxes i pels pares uns lavabos embussats fins dalt de pixum. Quin record d'aquell camp!!!.
De blau o de vermell, sempre ens hi deixarem la pell.

Força Llerona!!!

Els protagonistes

Crònica: Josep Bru
Fotografies: Esther Mas


0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada