divendres, 27 de febrer del 2015

Sense pietat

CE LLERONA 0 - CF CALDES MONTBUI 6 (Ds., 9h, Instal·lacions parroquials Llerona)

Partit que es disputava contra el segon classificat, per tant, un dels més difícils d'aquest inici de la segona volta.
Un Caldes molt ben posicionat, amb les idees molt clares i amb molta empenta, han posat el llistó molt alt pels nostres. Hem aguantat molt bé les dues primeres parts, però després hem tocat fons, ens han golejat, davant la impotència i ràbia dels lleronins.
No estem acostumats a perdre d'aquesta manera, però és que hi ha clubs i entrenadors que els agrada fer sang si poden, i aquest és l'estil del Caldes. Ja ho van fer igual l'any passat, fer gols i apretar acarnissadament fins a desfer l'equip rival. No importa estar guanyant per cinc gols de diferència, s'ha de mirar de fer-ne deu; no n'hi ha prou en guanyar i fer un bon futbol, s'ha de matxacar el rival, sense pietat!!

Molt bé senyor entrenador del Caldes, ho ha aconseguit; que sigui molt feliç i passi un bon cap de setmana. Segurament serà felicitat pel seu club i pels pares dels nens, enhorabona!!
Però, sap què passa?
Nosaltres tenim un altre estil; som bona gent, som humils, no ens cal destrossar el contrari per ser feliços i, el més important de tot, els nostres nens cada dia en saben més, s'ho passen bé, disfruten dins i fora del camp, aprenen valors per ser persones respectuoses i solidàries. I cregui'm, també ens agrada guanyar i aprendre de les derrotes.
Així doncs, que li aprofiti el dinar, però quan acabi els postres, algun dia el seu equip viurà el mateix que hem viscut nosaltres, i llavors estaran perduts, sense rumb, no sabran sortir-se'n, mentre nosaltres seguirem avançant pel nostre camí amb el cap ben alt.
Nois, no canvieu mai! Sou grans! Blaus per sempre!!
Força Llerona!!

Els protagonistes

Crònica: Josep Bru
Fotografies: Esther Mas

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada