dimarts, 24 de febrer del 2015

El primer viatge, al fred rus

El primer viatge d’aquesta fase de grups va portar l’equip al nord de Rússia, a una ciutat atractiva per fer-hi turisme malgrat que l’equip no va tenir temps de fer-ne gaire. L’expedició va comptar amb la presència de 14 jugadors, tot el cos tècnic –Carlos Viver, Antonio Rama, Jordi Boixaderas, Erola Madrigal –fisioterapeuta– i Joan Vives –metge de l’equip–, el gerent Pep Blanchart i el directiu Josep Maria Catot, i va ser rebuda a l’hotel per l’única persona que, pel seu compte, també es va desplaçar fins a terres russes un parell de dies abans –la tresorera del club Mireia Cammany.

Sessió d'estiraments a l'Arena de Sant Petersburg (Fotografia: XAVI MAS)
L’arribada a l’hotel –enganxat al pavelló– a quarts de 10 de la nit de dissabte, hora russa –hi ha dues hores de diferència amb Catalunya–, no va donar marge per a res més que sopar i anar a les habitacions. Diumenge al matí, després d’esmorzar, Viver va planificar una suau sessió d’entrenament –uns jocs i exercicis amb pilota per estirar les cames per la pista de joc i un quart d’hora d’estiraments.
Abans de dinar, alguns agosarats van desafiar el fred (-5ºC) i es van arribar fins a la llera de la desembocadura del riu Neva amb el Golf de Finlàndia –situat al Mar Bàltic–. Després de dinar a una hora ben poc habitual –quarts de 12 hora local, quarts de 10 hora catalana–, el temps just per canviar-se, assistir a la sessió de vídeo prèvia al partit i a preparar-se per saltar a la pista de l’Arena Sant Petersburg a les 3 de la tarda.

Solé, Pérez, Cañellas, Sastre, Figueras i Del Arco desafien el fred amb un somriure (Fotografia: XAVI MAS)

Publicat el 23 de febrer de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada