dimarts, 13 de gener del 2015

Segon derbi per l'Esport Club

El segon derbi vallesà al camp del carrer Girona –aquest cop contra el Molletenca– va acabar com el primer amb el Mollet, amb victòria granollerina per 2-1. Una victòria treballada i soferta fins al darrer instant en un partit amb alternatives a banda i banda. Amb empat a 1, abans del descans, el Molletenca va poder desnivellar la balança però li va faltar encert. I a la segona part va ser l’Esport Club qui va poder matar el matx però va fallar en la definició i va acabar el partit demanant l’hora.
La victòria manté l’equip de Raúl Matito al capdavant de la classificació, amb dos punts de marge respecte al Júpiter –segon classificat– i permet ampliar a cinc punts el marge respecte al Manresa –tercer.
Els granollerins celebren el primer gol (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
Els de Matito es van avançar al marcador ben aviat, gràcies a un gol de Fajardo al minut 7, i semblava que dominaven el joc però sense gaire profunditat. Al minut 23 però, un penal absurd de Mario a Néstor –s’havia quedat sense angle de xut dins l’àrea– va permetre a Néstor establir l’empat. Arran d’aquest gol el Molletenca va saber aprofitar el petit desconcert granollerí –moltes imprecisions en la passada– per crear perill; Santi –dues vegades– i Néstor van poder avançar el Molletenca, mentre que el Granollers va tenir un cop de cap de Novo que va sortir fregant el pal.
La lesió de Bruno a la mitja hora de joc –va anar per terra quatre vegades en deu minuts i el joc va quedar aturat força estona– va fer que l’àrbitre allargués tres minuts la primera part, i va ser al límit del descans que una centrada d’Edu Cosme la va rematar Àlex Gil espectacularment de tisora per fer el 2-1.
Als deu primers minuts de la represa el Molletenca va tenir quatre noves ocasions per marcaruna d’elles de Jordi Fernàndez que va anar al travesser– però li va faltar punteria, igual que als granollerins. L’entrada de Peque i Rubén va donar aire fresc i velocitat a la davantera dels de Matito, mentre que Filgaira va arriscar amb una defensa de tres als últims minuts. L’Esport Club, però, va fallar en la definició en tots els contraatacs de què va disposar.

Els protagonistes

Publicat el 12 de gener de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada