dimarts, 13 de gener del 2015

El CB Mollet torna amb força

El cava i els turrons no han afectat per res els jugadors d’un Recanvis Gaudí CB Mollet que va tornar a la competició en plena forma. L’equip d’Àlex Coma va apallissar el CB Tanino Cerdanyola per 98 a 78 en un partit eminentment ofensiu que els molletans havien deixat vist per sentència en arribar al descans (61-39). A la segona part les defenses van estar millor però el Cerdanyola no va poder capgirar el partit tot i que va intentar, com a mínim, arribar al final amb opcions.
La victòria dels de Coma és la novena de la temporada –nou victòries per cinc derrotes– i manté l’equip a tres victòries del líder Netsport-el Masnou en un grup perseguidor format per dos equips més –Auto Net&Oil Boet Mataró i One Ceset.
El Cerdanyola va començar amb força i va fer un parcial de 0-5 amb cinc punts de Salat –els únics de tot el partit– però el Mollet va capgirar ràpidament el marcador dominant el rebot –tant defensiu com ofensiu– i amb transicions ràpides (6-5) i va obrir la primera escletxa gràcies a dos triples seguits de Pedro Cuesta i Pau Reina. Un altre triple de Cuesta va fer arribar la diferència als deu punts (23-13) i un últim de Reina va situar l’avantatge molletà en els 12 punts al final del primer quart (30-18).
El marge va seguir creixent a l’inici del segon quart amb un parcial de 6-0 i tres triples consecutius més –dos de Darío Naharro i un altre de Reina– van situar l’avantatge per damunt dels 20 punts (53-31). La màxima diferència de tot el partit va ser de 24 punts (61-37), just abans del descans.
El Cerdanyola va intentar recuperar terreny al tercer quart i va arribar a situar-se a 14 punts (74-60) amb un parell de triples de Domènech i un de Garcia però no va tenir continuïtat i el Mollet ho va aprofitar per ampliar novament el marge fins als 20 punts (83-63).
L’últim quart, més travat i amb imprecisions a banda i banda, no va canviar res i els de Coma es van quedar al límit dels cent punts amb una última cistella de Piñero.

Publicat el 12 de gener de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)