dimecres, 3 de desembre del 2014

Victòria del CB Mollet en un partit intens i molt ofensiu

Els jugadors dels dos equips es van afegir a la protesta contra la Llei de Professions de l'Esport i la seva aplicació (Fotografia: Xavier Mas)

El Recanvis Gaudí CB Mollet va aconseguir una treballada victòria (84-81) contra La Llosa Artés en un partit intens i amb moltes alternatives que no es va decidir fins a l’últim minut. Una jugada individual de Naharro que va acabar amb un llançament forçat que va entrar picant al tauler (82-81) i dos tirs lliures de Ferrer van capgirar el 80-81 favorable als bagencs a 36 segons del final.
El partit va tenir constants alternances al marcador entre dos equips eminentment ofensius –l’Artés és el millor atac del grup–, amb deu triples encistellats per cada equip. El Mollet va començar fort i es va escapar de vuit punts però l’Artés, a base de triples, va capgirar el marcador al final del primer quart. Els d’Àlex Coma, amb un parcial de 9-0 final, van marxar al descans amb avantatge (47-42) però l’Artés va arribar a tenir un màxim avantatge de set punts al tercer quart (60-67) que el Mollet va capgirar amb un parcial acumulat de 10-0 entre el final del tercer quart i l’inici de l’últim. Portella va poder forçar la pròrroga però va fallar el triple en l’última jugada del partit.

Publicat l'1 de desembre de 2014 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)