dimecres, 3 de desembre del 2014

El Caldes, més murri, s'endú els tres punts de Cardedeu

Fotografia: Griselda Escrigas
Segona victòria consecutiva del Caldes de Montbui que es va endur el derbi al camp del Cardedeu en aprofitar una de les dues ocasions de què va disposar. El Cardedeu en canvi, en va tenir set, amb dos xuts al pal.
El Cardedeu va començar amb un intent de gol olímpic aturat per Vilarrasa i un xut al pal, totes dues ocasions a peus de Gerard Beltrán. Al límit del descans el Caldes ho va provar amb una falta llunyana que Matamala va refusar a córner. En la represa el Cardedeu va seguir creant ocasions; Vilarrasa en va treure una damunt la línia de gol i el pal en va treure una altra de Beltrán. Una falta ràpida treta pel Caldes, aprofitant la passivitat del Cardedeu, la va aprofitar Veraguas per fer el 0-1.

Publicat l'1 de desembre de 2014 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)