dimarts, 11 de novembre del 2014

Segona victòria del CB Granollers

El CB Granollers va fer el millor partit de la temporada –com a mínim el més complert– i va aconseguir la segona victòria de la temporada contra un CB Vic-Universitat de Vic que va tenir en Del Hoyo el seu millor home. Amb aquesta victòria l’equip de Cesc Jané empata a victòries amb els vigatans.
L’equilibri de forces va durar poc; després del 5-4 va arribar un primer parcial de 6-0 dels granollerins que els va permetre obrir la primera escletxa (11-4) al marcador; una escletxa que va arribar a ser de nou punts passat el minut cinc (15-6), que es va reduir a només un punt (15-14) amb un parcial de 0-8 i que va tornar a ser de nou punts (27-18) en acabar el primer quart.
El pitjor moment dels de Jané va arribar a l’inici del segon quart, amb un seguit d’errades en atac que van permetre el Vic apropar-se de nou a un punt (27-26), però no va arribar a posar-se per davant gràcies a una cistella de Nil Colomer, que va ser l’inici d’un parcial de rèplica granollerina de 13-4. Això va obligar el tècnic vigatà a demanar un temps mort que no va ser efectiu i el Granollers va arribar al descans amb un màxim avantatge de 12 punts.
"MÀXIM AVANTATGE DE 16 PUNTS"
En tornar dels vestidors els de Jané van aconseguir el màxim avantatge del partit (53-37) gràcies a una de les assignatures pendents de l’equip: el rebot. La diferència va oscil•lar entre els deu i els 15 punts i el Granollers va començar l’últim quart amb un esperançador 68-55.
El Vic, amb un triple de Vila i dues cistelles seguides de Del Hoyo –màxim encistellador amb 30 punts, 15 dels quals a l’últim quart– va fer un últim intent; va arribar a posar-se a sis punts (80-74) a tres minuts del final, però tres cistelles seguides de Cervantes van assegurar la victòria granollerina.

Els protagonistes

(Publicat al periòdic EL 9 NOU el 10 de novembre de 2014)

1 comentari :