dimarts, 11 de novembre de 2014

El Fraikin es manté immaculat

El Fraikin BM Granollers, que ja havia derrotat amb solvència el Naturhouse la Rioja i l’ABANCA Ademar León al Palau d’Esports, va derrotar també el Frigoríficos Morrazo Cangas –quart classificat– malgrat haver jugat dimecres un partit de Copa del Rei a Zamora, molt exigent, i malgrat que el Cangas venia descansat –eliminat a la Copa, ha tingut tota la setmana per preparar el partit–. L’equip de Carlos Viver va dominar el partit des del principi però no el va poder donar per tancat perquè l’equip gallec, amb una bona defensa i una primera línia molt efectiva –18 dels 27 gols–, va oposar resistència fins el final. La victòria va situar el Fraikin líder provisional –per segona jornada consecutiva, mentre no jugava el Barça–, amb sis punts de marge respecte el quart classificat.
El Cangas va plantejar, durant la primera meitat, una defensa 5-1 per intentar aturar Álvaro Ruiz, però van ser els granollerins els primers a fer valer la seva bona tasca defensiva amb dues recuperacions i una aturada de Pejanovic, i es van posar per davant al marcador. Sempre va anar per davant al marcador –a excepció dels diferents empats– amb avantatges d’entre un i dos gols i una màxima diferència de quatre (13-9) després d’un parcial de 4-0 amb l’empat a nou.
La primera línia gallega, movent la pilota de cantó a cantó amb atacs molt llargs, va ser molt incisiva –deu dels 14 gols a la primera part– i el Cangas va aconseguir eixugar la diferència i deixar-la en dos gols en arribar al descans gràcies als gols de Muratovic i Rosales.
"SOLÉ I RUIZ, AUTÈNTICS REFERENTS"
Ivan Amarelle li fa el llit a Ferran Solé, que tot i així marca
El Cangas va empatar el partit tot just començar la segona part amb un parcial de 0-2 i va mantenir la igualtat fins l’empat a 19, combinant els bons llançaments de la primera línia amb les assistències a la posició de pivot Fernando Eijo –no va ser el dia dels porters–. Un nou parcial de 3-0 del Fraikin va servir per agafar una mica d’aire i obligar el Cangas a demanar temps mort amb el 22-19. A partir d’aquest moment la diferència es va mantenir entre els dos i els tres gols amb un altra màxima de quatre (26-22).
Amarelle i Muratovic van apropar el Cangas a dos gols, però Ruiz i Solé –màxim golejador del partit amb deu gols– es van posar l’equip a l’esquena. Amb poques errades en atac, el marcador va ser elevat –el Fraikin tenia un promig de 22,5 gols en contra i en va encaixar 27– però els de Viver van mantenir el marge de seguretat i, a les acaballes del matx van aprofitar l’exclusió d’Eijo per certificar la vuitena victòria en nou partits.

Els protagonistes

(Publicat al periòdic EL 9 NOU el 10 de novembre de 2014)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada