dilluns, 5 de febrer del 2018

El Mollet supera un mal inici i salva un punt

El Mollet va tornar a fer un mal inici de partit, però aquest cop, a diferència de la setmana passada, va reaccionar per empatar abans del descans.
Una contra al minut 3 i un xut de falta per sota de la tanca defensiva –tots dos de Roca– van suposar un 0-2 en contra que els molletans van neutralitzar –just després del possible 0-3 aturat per Pol Flores– amb un gol de Ramon Suárez i un altre de Masip de penal.

El jugador del Mollet David Castro envoltat per dos jugadors del Sant Cugat (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
En la represa el Mollet va sortir amb més empenta per buscar la remuntada i Édgar va estar a punt d'aconseguir-ho amb un xut lleugerament desviat. A les acaballes del partit Flores va fer una doble intervenció per evitar el gol visitant i el porter del Sant Cugat va evitar el gol en una xilena de Castro.

Publicat el 29 de gener de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)