dijous, 21 de novembre del 2019

La PBB La Roca sentencia en una gran primera meitat

Les de Rubén Álvarez encadenen tres victòries consecutives

La Penya Blanc-i-Blava de la Roca va sumar la tercera victòria consecutiva –cinquena de la temporada– després de vèncer amb relativa comoditat a la Fundació Atlètic Vilafranca per 5 gols a 2. L'equip que entrena Rubén Álvarez va fer una gran primera meitat, durant la qual el partit va quedar mig resolt, però després a la segona va baixar el nivell, cosa que no va saber aprofitar el rival.
La bona lectura del joc rival va portar les d'Álvarez a dominar el partit a través de la pilota, i ràpidament van arribar els gols. Coral va fer l'1-0 al minut cinc i Anna Castejón va fer el 2-0 quan encara no s'havien jugat 20 minuts. Tot i encaixar un gol poc abans del descans, les sensacions en marxar als vestidors eren bones, ja que l'equip havia reaccionat amb celeritat al gol encaixat, marcant el quart.

La jugadora roquerola Coral Fernández supera la portera del Vilafranca per marcar el primer gol del partit (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
Tot el que havia fet bé l'equip roquerol a la primera, es va esvair en la segona, amb menys intensitat i més errades. El Vilafranca, però, no va crear gaire perill –un xut al pal i el gol al minut 87– i les roqueroles no van patir per la victòria.

Publicat el 18 de novembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)