dimarts, 30 d’abril del 2019

L’Aula Valladolid fa fora el KH-7 a les primeres de canvi

L'equip de Robert Cuesta s'estavella en una Lourdes Guerra espectacular sota els pals
EL 9 NOU

El KH-7 BM Granollers va arribar a la fase final de la Copa de la Reina amb il·lusió d'arribar a grans fites però el primer partit no els va sortir com s'esperaven i van quedar eliminades a les primeres de canvi. Tot i que l'equip que entrena Robert Cuesta va fer un bon començament de partit, de mica en mica el treball defensiu i les grans intervencions de Lourdes Guerra van provocar un canvi de tendència al qual les granollerines no van tenir capacitat de resposta. L'ofuscació en atac i les llacunes defensives van obligar el KH-7 a anar a remolc tota la segona part, de tal manera que, al final, l'esforç els va passar factura.

La jugadora del KH-7 BM Granollers Mireia Torras és aturada en falta per Elisabet Cesáreo (Fotografia: J.L. RECIO / RFEBM)
Sense contundència però amb les idees més o menys clares, les granollerines van portar la iniciativa al començament del partit, però la diferència no va passar dels dos gols, entre altres coses, per les aturades de Guerra i per algunes decisions discutibles de la parella arbitral.
L'Aula va tancar bé el joc amb Kaba Gassama al pivot –només hi van poder connectar en el primer gol del partit– i l'atac granollerí es feia massa previsible, amb una defensa del Valladolid cada vegada més asfixiant i una Lourdes Guerra inspiradíssima. En canvi, les de Cuesta no van poder aturar ni la connexió amb Cifuentes al pivot ni els llançaments en cursa d'Elena Cuadrado. A partir del 8-9 la iniciativa ja va ser del Valladolid, i a la segona, amb un marge cada vegada més gran fins a ser irrecuperable.


Publicat el 29 d'abril de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada