dijous, 4 d’abril del 2019

El KH-7 perd contra el Zuazo i s’allunya d’Europa

L'equip fa un bon inici de partit però va a remolc tota la segona part

El KH-7 BM Granollers va fer un passet enrere en les seves aspiracions de ser a Europa la temporada vinent en perdre a la pista del Zubileta Evolution BM Zuazo per 29 a 27. L'equip de Robert Cuesta, amb la derrota, es manté en la sisena posició amb 24 punts, però ara té el quart lloc a tres punts, després de la victòria del Mecalia Atlético Guardés contra el BMC Liberbank Gijón (25-24).
Les granollerines van fer un bon inici de partit a Barakaldo, amb un parcial de 0-3 i amb Giulia Guarieiro com a protagonista –els tres gols van ser seus–. Després, però, el Zuazo va reaccionar, Guarieiro només va aconseguir un gol més en la resta de partit i el marcador es va equilibrar. El KH-7 es va mantenir al davant al marcador fins passat el minut 20, amb el 6-7 aconseguit per Kaba Gassama. La remuntada local les va portar a guanyar de dos gols (12-10), renda que el KH-7 va neutralitzar amb un parcial de 0-3 (12-13) per acabar arribant al descans amb empat a 13.

Kaba Gassama i Judith Vizuete aturen una jugada d'atac d'Estíbaliz Velasco (Fotografia: VALENTÍN GONZÁLEZ DE GARIBAY)
A l'inici de la segona va ser el Zuazo qui va portar la iniciativa al marcador. Aprofitant alguna pèrdua en atac de les granollerines i algun error en el llançament, el Zuazo es va posar tres gols amunt (17-14) i va arribar a un màxim avantatge de quatre –20-16 i 21-17–. Amb canvis defensius i trobant Kaba Gassama, el KH-7 va tornar a empatar el partit (23-23) i va mantenir la igualtat fins que, amb l'empat a 25, l'exclusió de Gassama va permetre al Zuazo agafar dos gols de marge que va mantenir fins el final.

Publicat l'1 d'abril de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)