dimecres, 31 d’octubre del 2018

Remuntada fugaç d’un Recam Làser Caldes sense aturador

Els calderins sumen cinc victòries de sis possibles i es consoliden a la tercera posició

Tret del totpoderós Barça, no hi ha ningú que aturi el Recam Làser Caldes a l'OK Lliga. Un equip calderí desbocat, que supera tots els rivals, totes les circumstàncies i tot el que se li posi al davant. El Vendrell va amenaçar d'amargar el dolç moment que assaboreixen els de la vila termal amb un gol al minut 8 de Gerard Miquel, que va marcar en el rebuig d'un penal, però l'equip que entrena Eduard Candami, com si res, com si la ratxa que porta el fes anar sol, va capgirar el marcador en un tres i no res. De fet, l'empat va ser instantani, ja que no havia passat ni un minut del gol dels tarragonins, quan Ferran Rosa, de pena màxima, va posar les taules. Tan sols cinc minuts després Sito Ricart va culminar una gran jugada col·lectiva. Les remuntades se solen cuinar a foc lent però les del Recam Làser són exprés. I tan sols dos minuts després, Rovira va encarrilar més la victòria culminant una nova combinació dels calderins. 1-3 i la patata calenta per als vendrellencs, sorpresos per la fugacitat de la remuntada vallesana. El conjunt del Baix Penedès va respondre amb atacs directes i ràpids a la segona part intentant donar la volta ràpid al marcador però aquest art només correspon al CH Caldes, que es va defensar molt bé –i on no arribaven els jugadors de camp ho feia Campor–, i que  va disposar d'innumerables ocasions al contraatac per sentenciar. "Estem treballant molt bé i aquest grup pot fer encara un salt de qualitat'', destaca Candami.

Ferran Rosa, eufòric, celebra el gol de l'empat després de transformar el penal (Fotografia: MARLON CÀTEDRA)

Publicat el 29 d'octubre de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)