dijous, 12 d’abril del 2018

El KH-7 no té pietat del Castelló

L'equip de Robert Cuesta trenca el partit amb un parcial de 0-8 abans del descans

El KH-7 BM Granollers va escombrar de la pista un BM Castelló que lluita per evitar el descens de categoria. L'equip de Robert Cuesta es va imposar per un clar 21 a 34 en una clara demostració de solidesa defensiva i eficiència en atac en un partit en què tot l'equip va poder contribuir en atac.
El partit es va mantenir equilibrat fins passat el quart d'hora de joc. Ambdós equips van jugar molt amb el pivot –Peris per part del Castelló i Kaba Gassama per part granollerina–, traient-ne gols o penals. El Castelló, a un punt de la zona de descens, va aguantar fins l'empat a 9, moment en què les granollerines van aconseguir un parcial de 0-8 (9-17) que va ser definitiu. El tècnic local va demanar un temps mort amb 9-12 al marcador i va canviar la defensa 6-0 a una 3-2-1 però les de Cuesta van saber trencar-la per anar ampliant l'avantatge. En l'última acció abans del descans Cuesta va planificar un atac set contra sis que va sortir bé, i van arribar a la mitja part amb set gols de marge.

L'extrem esquerre del KH-7 BM Granollers Ona Vegué celebra un dels gols del seu equip durant la primera meitat (Fotografia: BM CASTELLÓN)
En la represa ben aviat la diferència va arribar als 10 gols i, en uns últims minuts en què les locals es van rendir, el KH-7 va ampliar encara més l'avantatge.

Publicat el 9 d'abril de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)