dimecres, 21 de març del 2018

El Fraikin cau a El Sargal i posa la lliga en un puny

El Granollers va tenir una acció per empatar però el Ciudad Encantada va recuperar la pilota
Eduard Batlles

El Fraikin BM Granollers va sucumbir a la pressió d'El Sargal. Els homes d'Antonio Rama van fer un partit discret, tot i que van arribar a disposar d'una última possessió per empatar el partit. El Liberbank Ciudad Encantada, però, va recuperar la pilota i va establir el definitiu 25 a 23 amb un gol de Leonardo Dutra, autor de 12 gols. El Ciudad Encantada va ser superior durant bona part del partit i va anar sempre per davant al marcador. Marc Cañellas i Álvaro Cabanas van mantenir el Granollers dins del partit pel que fa a l'apartat golejador, però no va ser suficient per superar un equip que venia dolgut de l'eliminació a la Copa del Rei davant l'Anaitasuna i que va trobar en l'afició d'El Sargal la seva millor aliança. 
El conjunt vallesà va anar a remolc des del principi. La defensa 6-0 vallesana va tenir molts problemes per aturar el llançament exterior de Dutra, que va ser una piconadora durant la primera meitat. El lateral va acabar el partit amb 12 gols, 7 a la primera meitat. Al Granollers li va costar entrar dins del partit i Édgar Pérez va estar encertat des de l'extrem amb dos dels primers tres gols. El Fraikin no trobava passades al pivot i quan rebia, Figueras i Porras eren aturats amb falta. El conjunt de Lidio Jiménez va basar el joc amb una defensa dura, liderada per Mendoza, i amb un Leo Maciel sota pals que va tenir el dia amb 11 aturades, la majoria quan el Granollers estava més a prop al marcador. El 14 a 10 a la mitja part era la màxima diferència fins aquell moment.

El centre de la defensa granollerina, amb Álvaro Ferrer, Marc García i Álex Márquez, intenta aturar una jugada d'atac del central Rafa López (Fotografia: JUAN ALBERTO LILLO)
A la segona la diferència va pujar fins als 6 gols i aleshores va arribar la reacció del Granollers. Bombom Almeida va començar a treure algunes pilotes de mèrit, es va poder córrer al contracop i el Granollers va començar a retallar distàncies. Cabanas (5 gols) no va fallar en els penals clau del partit i el Fraikin tenia esperances. El Fraikin va trobar a faltar els laterals, sobretot Bernatonis, que, tot i viatjar, va quedar fora de la convocatòria. Al lateral dret, ni Márquez ni Silva van tenir el dia. Entre tots dos van sumar dos gols. Maciel va tornar a aparèixer en els pitjors moments i en l'última acció la connexió entre Márquez i Figueras no va funcionar i un últim gol de Dutra va materialitzar la victòria del Cuenca. 
La derrota deixa el Granollers en una lluita a cinc bandes per la tercera posició. Quabit Guadalajara, Ciudad Encantada, Granollers i Huesca estan empatats amb 27 punts i Logroño i Helvetia Anaitasuna, amb 26. I dimecres el Huesca visitarà el Palau d'Esports. Una lliga no apta per a malalts cardíacs.


El post-partit
Remuntar sis gols i tenir opció d'empat ha estat el més positiu. (Antonio Rama)

L'entrenador del Fraikin BM Granollers, Antonio Rama, va treure alguna conclusió positiva després de la desfeta a El Sargal. "Penso que hem tingut opcions a l'última jugada. Allà hem tingut l'opció d'empatar i això ha estat el més positiu tenint en compte que hem arribat a perdre de sis gols", explicava Rama, que admetia que el partit no havia estat bo. "En l'última jugada hem tret un 7 contra 6, ells ens han tapat molt bé les línies de passada més properes, i crec que hi ha hagut alguna acció on es podia haver xiulat una falta. Penso que hauríem hagut de tenir una altra opció de llançament", va afegir.
Antonio Rama dona indicacions als seus homes (Fotografia: PETER ROLAND)
La lliga queda ara més compacta que mai i el proper partit tornarà a ser decisiu. "Hem de continuar remant. El Huesca està en una situació molt semblant. Si ens guanya es posarà molt amunt i si nosaltres guanyem també; tot està molt difícil i quan mires la resta de marcadors i veus que és un bon dia per guanyar fa molta ràbia perdre", assegurava l'entrenador en declaracions a Ràdio Granollers. L'únic positiu, admetia Rama, va ser la remuntada després d'un partit que se'ls va "entravessar".

Publicat el 19 de març de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada