dijous, 25 de gener del 2018

Golejada per començar el 2018

L'aleví A del CF Les Franqueses va començar l'any 2018 com havia acabat el 2017, guanyant. I ho va fer al camp del CF Atlètic Riudeperes, un camp de petites dimensions que va ser motiu de discussió abans de començar el partit. El cert però, és que les dimensions del camp no van ser obstacle perquè els nanos del Diego assolissin la dotzena victòria de la temporada.
Al primer quart ja es va poder veure quina era la tàctica de l'equip osonenc, aprofitant les mides del camp per provar xuts de lluny buscant porteria. Però el domini va ser per Les Franqueses, amb un munt d'ocasions que van sortir fora per poc fins que al minut 14 l'Ibra va encertar a marcar amb un xut creuat. L'Àlex per dues vegades, l'Íker i l'Ibra -al pal- van provar sort abans del 0-1 mentre que en Fassoun només va haver de refusar un xut de falta.
Aquest és un dels dos xuts que l'Ibra va estavellar als pals de la porteria local (Fotografia: SUSANA SERRANO)
Al segon quart, tot just començar, en Pau va forçar un córner amb un bon xut i del córner en va sorgir un altre bon xut, aquest cop de l'Èric, per fer el 0-2. Després hi va haver un doble xut d'en Bruga -un xut de falta i el posterior refús que li va tornar a caure a ell- i un parell d'aturades d'en José abans que en Bruga marqués el 0-3; en Pau va interceptar una pilota al mig del camp, la va passar a l'Ibra i aquest a en Bruga, que va definir amb molta habilitat. Un minut abans del descans, poc després d'una altra aturada d'en José, va arribar el 0-4 de l'Ibra.

TÍMIDA REACCIÓ LOCAL
L'Ibra havia tancat el segon quart amb un gol i el José va obrir el tercer amb un altre, el cinquè, en aprofitar el refús del porter a un xut de falta d'en Pau. Però el partit es va descontrolar tot d'una; algunes decisions de l'àrbitre van acabar traient de polleguera als jugadors del Diego -en José va veure targeta per protestar- que, just després d'estavellar una pilota al pal -l'Ibra-, van veure com els jugadors del Riudeperes s'escapaven per velocitat i marcaven l'1-5 -en John Wilder-. L'equip perdia en els un contra un i, acte seguit, amb un xut de lluny, en Nana Takyi marcava el 2-5. Per sort, es va acabar el temps...
Al començament de l'últim quart encara hi va haver algun ensurt però en Fassoun va aturar bé el xut dels osonencs. També hi va haver alguna decisió arbitral controvertida -penal a Bruga que acaba en fora de porteria- però, per sort, el desconcert va anar oblidant-se amb un xut de l'Àlex que va sortir fregant el pal i amb el 2-6 definitiu de l'Ibra en un xut de falta.

Vídeo: ESTHER MAS