divendres, 1 de desembre del 2017

Golejada amb premi

La derrota de l'EC Granollers al camp del Vall d'en Bas (4-2) donava la possibilitat a l'aleví A del CF Les Franqueses de posar-se com a nou líder si guanyava per més de sis gols de diferència a l'aleví C del Sant Celoni. Els nois que entrena en Diego van aconseguir la victòria amb claredat, amb una diferència de deu gols que els situava com a nous líders -empatats amb l'equip del Pla de l'Estany.
El partit va començar amb un gol de l'Àlex respost al cap de poca estona per una bona jugada del Sant Celoni entre en Bilal i en Pau Clua que va acabar amb l'empat d'aquest últim. La resposta dels nois del Diego va ser immediata; gran jugada entre l'Àlex i l'Ibra que va acabar amb una passada enrere de l'Àlex pel Miki, que va fer el 2-1. El joc, a diferència d'altres partits, estava més igualat, amb els celonins volent-la tocar, però just abans del final del primer quart en Pol, el porter del Sant Celoni, es va quedar curt en la passada a un company i, tot i que va aconseguir aturar el primer xut de l'Àlex, no va poder aturar-li el segon a en Miki, que va rematar de cap una centrada d'en Bruga.

En Miki remata de cap el córner centrat pel Bruga que suposava el 3 a 1 (Fotografia: ESTHER MAS)
Al començament del segon quart els nois del Diego van sortir amb força i en Pau primer -xut fregant el travesser- i l'Àlex després -xut ajustat al pal que va refusar a córner en Pol- van estar a punt de marcar. No ho van fer, però sí que ho va fer l'Èric al rematar de cap la centrada d'en Bruga d'aquest córner. Va ser una fase de gran domini de les Franqueses, amb en Pol refusant xuts a tort i a dret -un al Bruga, un a en Pau i un altre a en José, fins que va arribar el 5-1 aconseguit per l'Àlex. En Pol va seguir aturant xuts dels nanos del Diego, que seguien buscant el gol amb ganes -en va aturar un a en José i un altre a en Bruga- però abans del descans va arribar el 6-1, marcat per l'Íker.

En José, a punt per aturar un xut de falta del Sant Celoni (Fotografia: ESTHER MAS)
PRESSIÓ FINAL
Amb aquest resultat al descans, als nois del Diego els faltaven dos gols per posar-se líders però, vés per on, va ser el Sant Celoni qui va començar marcant el 6-2 mitjançant una rematada d'en Manel. Les Franqueses ho provava i ho provava i va tornar a marcar amb un gran gol de l'Íker, des de la dreta, que va anar a l'escaire però el porter Pol i els pals -per dues vegades- van evitar que el marcador s'ampliés encara més en aquest tercer període.

En Fassoun atura un xut del Sant Celoni en una jugada de l'últim quart (Fotografia: ESTHER MAS)
En l'últim va tornar a començar marcant el Sant Celoni; una passada en profunditat la va aprofitar en Bilal per superar en Fassoun per sota les cames. En Diego va ordenar als nanos que pressionessin encara més i fruit d'això va arribar una pluja de gols que els va portar al liderat. Primer l'Ibra (8-3), després l'Íker (9-3), després l'Èric a la sortida d'un córner (10-3) i tres més de l'Ibra, en Bruga i en José que van posar el definitiu 13-3.