dimarts, 21 de novembre del 2017

Triomf per recuperar aire

El KH-7 BM Granollers torna a guanyar, després de tres jornades, amb una pallissa al cuer

El KH-7 BM Granollers va tornar a guanyar després de tres jornades amb una victòria molt contundent a la pista del Base Villaverde, cuer de la taula. La clau del triomf de les vallesanes va ser la intensitat, sostinguda durant els 60 minuts: les jugadores de Robert Cuesta van ser capaces de mantenir la concentració en tot moment, davant un rival més perillós del que diu la classificació. "És una pista molt complicada i els teníem molt de respecte. El Base Villaverde és un equip molt ràpid, molt intens i que a casa es fa fort. És una victòria molt important perquè estàvem treballant bé", assegura Cuesta.
El KH-7 va prémer l'accelerador des del primer moment i de seguida va agafar el control del marcador, amb avantatges que van oscil·lar al voltant dels dos gols durant els primers 20 minuts, però que ja van començar a ampliar-se poc abans del descans. A la mitja part, les vallesanes ja guanyaven de sis (13-19).

Judith Vizuete, a la imatge al partit davant el Rocasa Gran Canaria, va contribuir amb tres gols a la victòria d'aquesta jornada (Fotografia: XAVIER SOLANAS)
A la represa, conscients que el rival no es donaria per vençut fàcilment, les granollerines van continuar eixamplant de mica en mica el marcador fins a la diferència de 13 gols final. Amb el triomf, el KH-7 BM Granollers arriba a l'aturada de la lliga –pel Campionat del Món femení –a la zona còmoda de la taula classificatòria: setè amb 10 punts.

Publicat el 20 de novembre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)