divendres, 10 de novembre del 2017

L’Esport Club continua en la seva particular caiguda lliure

L'alegria pel gol de l'empat de Felipe Sá tan sols li dura dos minuts als d'Albert Cámara
Xavi Mas

L'Esport Club Granollers cau al penúltim lloc de la classificació després de perdre contra l'Europa (1-2), aquest diumenge al municipal del carrer Girona. El guió va ser el de gairebé totes les jornades –possessió de pilota per l'Esport  Club, control de la situació, amb l'Europa tancat de mig camp cap enrere– i el final, malauradament per als d'Albert Cámara, també –derrota per la mínima.
L'Esport Club va tornar a penalitzar excessivament les poques errades defensives que va cometre. A la primera meitat l'Europa va tenir alguna aproximació –amb poc perill– a l'àrea de Colchero, ben resolta pel porter granollerí i va aprofitar un córner mal defensat per avançar-se al marcador; l'Esport Club va refusar la centrada en primera instància però la pilota li va caure a Tena a la mitja lluna i, tot sol, va entrar dins l'àrea i va engaltar un fort xut que va travessar el bosc de jugadors dins l'àrea per fer el 0-1.

El granollerí Héctor Miguel és objecte de falta. El migcampista granollerí va canalitzar bona part del joc ofensiu de l'equip (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
L'Esport Club va xutar tres cops a porteria a la primera meitat, sense encert i quatre més –de les nou rematades de què va disposar– a la segona, però tan sols va ser capaç de marcar de penal. Edu Domingo al 48 –xut massa alt des de la mitja lluna–, Javi Sánchez al 54 –remat de cap per damunt del travesser–, Felipe Sá al 64 –xut forçat dins l'àrea petita que treu el porter visitant–, Samu Obeng al 67 –rematada de cap en semierrada que atura Garcia–, un altre de Felipe Sá al 79 –xut fluix dins l'àrea– i Fran Fuentes al 90 –remat de cap creuat fregant el pal a centrada d'Aimar Moratalla– van ser les ocasions més clares d'un Esport Club que va anar tancant cada vegada més l'Europa al seu camp. Els de Cámara van reclamar un penal al minut 58 –empenta clara a Javi Sánchez per darrere quan anava a rematar dins l'àrea una centrada de Moratalla– que l'àrbitre no va concedir i, en canvi, el col·legiat sí que va considerar com a penal un frec a frec del mateix Javi Sánchez dins l'àrea. L'alegria pel gol de l'empat de Felipe Sá va durar dos minuts, els que va trigar l'Europa a aprofitar una badada defensiva granollerina; centrada des de la dreta i Pérez, tot sol al segon pal, va marcar l'1 a 2.

Els protagonistes

Publicat el 6 de novembre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada