dijous, 9 de novembre del 2017

El Mollet encarrila la victòria però acaba patint

El Mollet puja fins al novè lloc després de vèncer el Sant Joan Atlètic Montcada per 2 a 1 en un partit en què ha dominat més però en el qual ha acabat demanant l'hora.
A la primera part el domini va ser molletà, tot i que les ocasions clares van estar repartides –Édgar en va tenir dues per part molletana i Damián i Albert dues més per part visitant–. Al molletà Duran li van anul·lar un gol per fora de joc al minut 23 i Eloi es va lesionar al 38.

El molletà David Castro controla la pilota pressionat per un jugador visitant (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
En la represa el Mollet va sortir amb més empenta encara i ho va aprofitar per marcar dos gols, un d'Édgar i un altre de Max en aprofitar una errada del porter visitant. Als últims minuts el Sant Joan Montcada va aconseguir el 2-1 i va tenir una ocasió clara per empatar.

Publicat el 6 de novembre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)