dimecres, 1 de novembre de 2017

Control total i més gols

L'aleví A del CF Les Franqueses va resoldre amb solvència el primer partit una mica compromès -un servidor esperava més resistència d'un equip que tan sols havia perdut un partit- contra l'Unificació Santa Perpètua. I ho va fer dominant completament el joc i aconseguint una nova golejada que encara podria haver estat més àmplia.

En Fassoun va tenir poca feina i, a excepció del gol, la va resoldre tota amb solvència (Fotografia: ESTHER MAS)
El partit va començar dominat pels nanos del Diego i va acabar de la mateixa manera. Dues ocasions de l'Ibra i del Bruga que van sortir fora van precedir al primer gol; en Fassoun va aturar un xut de falta de l'Adrià i va xutar llarg. El bot de la pilota va superar l'últim defensa del Santa Perpètua i l'Àlex es va trobar tot sol davant el porter Ivan, a qui va superar pel pal curt. Un minut després l'Ibra va xutar massa alt després d'una passada de l'Íker però ja no va perdonar en la següent ocasió que va tenir; combinació perfecta, sortint des del darrere, entre Àlex, Bruga i Ibra, que va acabar aquest últim amb un xut ras i creuat. En Fassoun va aturar dos xuts de l'Unai i en Pol i, en l'últim minut, l'Ibra va aprofitar una bona passada en profunditat d'en Bruga -evitant la falta per part de l'últim defensa- per tornar a marcar de xut creuat.

L'Èric està a punt de tallar una jugada de perill del Santa Perpètua (Fotografia: ESTHER MAS)
Amb el 3-0 al marcador, la cosa podria haver canviat tot just començar el segon quart. Dues faltes de l'Èric i del Pau van donar l'opció al Santa Perpètua de retallar distàncies, però en José -Barroso- va aturar-li el primer xut a en Pol, que després va estavellar el segon a la tanca. En José també va evitar, amb una gran estirada, un perillós xut de l'Unai en un contraatac, que va ser l'última aproximació del Santa Perpètua. Després les arribades van tornar a ser pels nanos d'en Diego, però sense encert.
DOMINI I LLUÏMENT FINAL
L'Ivan va començar el tercer quart evitant una doble ocasió de Les Franqueses a peus de l'Íker, que va provar una vaselina, i de l'Àlex. Una bona jugada entre en Miki, l'Ibra i el José -Cabrera- va sortir fora per poc i, a la següent jugada de perill el José no va perdonar amb un xut potent després d'una centrada enrere de l'Ibra. L'Ivan va poder treure -com va poder- una triple ocasió de gol -José, Àlex i Miki- però no va poder evitar encaixar el 5-0 a peus d'un Àlex que va tornar a guanyar en cursa els defenses visitants.

L'Íker s'escapa per la banda esquerra en una jugada d'atac de la segona part (Fotografia: ESTHER MAS)
A l'últim quart una errada d'en Fassoun en la passada va servir perquè el Santa Perpètua marqués el gol de l'honor gràcies a un xut creuat d'en Nil. La reacció dels nanos del Diego va ser fulminant, marcant un gol immediatament després; en Pau va llançar amb potència una falta que havia rebut ell mateix, a l'Ivan se li va escapar de les mans i l'Àlex no va desaprofitar el regal. El Santa Perpètua va tenir un parell d'ocasions més abans del final però va ser en José qui va tancar el partit amb una bonica xilena dins l'àrea en un servei de banda tret pel Miki. Sens dubte va ser la traca final per a una victòria incontestable.

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada