dimecres, 24 de maig del 2017

El Sant Gervasi s’imposa al segon partit i força el desempat

EL 9 NOU

El Sant Gervasi va capgirar el marcador en un espectacular últim quart, al segon partit de la fase de permanència davant el CB Alpicat, i va forçar el desempat, que es jugarà la propera setmana a la pista dels lleidatans. L'equip molletà va començar el partit excessivament tou en defensa però va millorar a mesura que va avançar el partit, va anar recuperant terreny al marcador i va poder capgirar-lo al darrer quart amb un gran percentatge d'encert en el tir exterior.
El partit va començar amb un Alpicat molt més encertat en atac, amb un parcial inicial de 0-6 i arribant a gaudir d'un màxim avantatge de 12 punts (14-26) després de tres triples consecutius de Duch (2) i Balsells (1). A partir del segon quart, però, els de Jordi Grau van millorar tant en defensa com en atac i van anar reduint les diferències fins a arribar a empatar en diverses ocasions. Tot i això, l'Alpicat es va mantenir per davant i va aconseguir arribar al descans amb un mínim avantatge de dos punts.
Va ser a partir del minut 5 del tercer quart que el Sant Gervasi va aconseguir posar-se per davant, però els avantatges eren curts fins que, arribat el darrer quart, l'alt percentatge d'encert –sis triples convertits– en el tir exterior va decantar la balança del cantó molletà, i va aconseguir forçar el tercer i definitiu partit.