dissabte, 8 d’abril del 2017

El KH-7 es complica la vida

L'equip de José Luis Villanueva perd amb el Canyamelar, rival directe en la lluita per la salvació

El KH-7 BM Granollers va fer un pas enrere en perdre (19-22), al Palau d'Esports, contra un dels seus rivals directes en la lluita per la permanència, el Canyamelar València. L'equip de José Luis Villanueva va anar a remolc bona part del partit però va mantenir opcions fins als tres últims minuts, en què va cometre tres errors seguits en atac que el Canyamelar no va desaprofitar.
Després de deu primers minuts d'igualtat màxima, el Canyamelar va fer una petita estirada al marcador, amb Nagore Sáenz –no va poder acabar el partit per lesió– i Patricia Alonso com a protagonistes ofensives. L'equip valencià va arribar a un màxim avantatge de quatre gols (6-10) al minut 18 però les granollerines, gràcies a tres gols seguits de Laura Steinbach, van aconseguir retallar les diferències en arribar al descans a la mínima expressió (10-11). Va ser una fase de joc amb moltes imprecisions i amb els gols molt espaiats en el temps.

Dues jugadores del Canyamelar València aturen amb falta a la pivot del KH-7 BM Granollers Kaba Gassama (Fotografia: TONI TORRILLAS)
A la segona part la igualtat va ser màxima; el Canyamelar sempre anava un pas per davant, amb avantatges màxims de tres gols (13-16, minut 42) que les granollerines, de mica en mica, aconseguien revertir, tot i que sempre es quedaven a les portes de l'empat per culpa d'alguna pèrdua de pilota o algun llançament al pal. Amb un contraatac de Rojas i un llançament de Steinbach, el KH-7 va empatar a 19, i va tenir un contraatac per posar-se 20-19 en què es va precipitar i va perdre la possessió. Del possible 20-19 es va passar al 19-20 i la portera Ana Marín, després d'una aturada, va fer el 19-21 que sentenciava la derrota, tot i que les valencianes encara van tenir un últim atac per fer el definitiu 19 a 22.

Publicat el 3 d'abril de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)