dilluns, 6 de març del 2017

La millora no és suficient

El benjamí A de l'Esport Club Granollers necessitava guanyar i millorar prestacions en l'inici de la segona volta. L'Atlètic del Vallès, al primer partit de lliga, havia estat molt superior -l'havia guanyat per 6 a 1- i els granollerins volien començar a redreçar el rumb, però la millora respecte aquell partit no va ser suficient i l'equip va tornar a perdre, aquest cop per 0 a 3.
Els nanos del Granollers van començar dominant, però ben aviat l'Atlètic del Vallès va capgirar la dinàmica i va començar a arribar amb perill a l'àrea defensada pel Max. Un córner, dos córners, tres córners...i gol. Semblava que la defensa allunyava el perill, però no ho va acabar de fer amb contundència i en Marc Pérez ho va aprofitar per fer el 0-1. Després d'aquest gol va arribar el primer xut a porteria del Granollers, però amb la mala fortuna que l'Eduard va desviar sense voler el xut del Gerard. Poc després ells dos van tornar a fabricar una jugada de perill però en Ferran, el porter de l'Atlètic del Vallès, va arribar abans que l'Eduard pogués rematar.

En Marc controla la pilota amb l'exterior del peu (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
Al segon període l'Atlètic del Vallès va seguir apretant i ben aviat va obligar a la defensa del Granollers a refusar a córner una internada a l'àrea molt perillosa. En el córner, els jugadors de l'Atlètic del Vallès van estar a punt de marcar el segon però el pal ho va evitar. Abans del descans el Granollers podia haver empatat, però primer no va trobar rematador a una centrada de falta, després un xut de l'Eduard, massa fluix, el va aturar en Ferran i per acabar, un altre cop l'Eduard va provar sort, però el seu xut va sortir massa creuat.
QUI PERDONA PERD
És un autèntic tòpic del món del futbol, però moltes vegades es compleix. "Qui perdona, acaba perdent". I això és el que precisament li va acabar passant a l'Esport Club. Va tenir ocasions al començament de la segona part per empatar, les va fallar, l'Atlètic va clavar l'estaca en pocs minuts, i després presses i precipitacions. Al minut tres del tercer període en Guillem va fer una gran passada endavant, a l'espai, cap a en Nouhoun, que hi va arribar massa forçat i només va poder posar la punta de la bota. En Ferran, ben situat, li va aturar el xut. Un minut després novament en Ferran va desviar un xut d'en Cifu després d'una bona jugada en què la pilota es va moure bé de dreta a esquerra. I just després, en Ferran va evitar el gol d'en Pau, de falta directa, damunt mateix de la línia de gol. L'equip apretava i s'ensumava el gol, però no hi va haver continuïtat i en l'última jugada, en Raúl i en Pau van badar en un servei de banda i van deixar sol l'Arnau, que no va perdonar amb un xut pel pal curt.

En Max atura un xut de l'Atlètic del Vallès, ajustat al primer pal (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
Galleda d'aigua freda per acabar el tercer període, i galleda d'aigua gelada per començar l'últim; en un altre fora de banda de l'Atlètic del Vallès, mal defensat, l'Arnau va tornar a rebre dins l'àrea i va marcar el tercer, calcadet al segon. Després van arribar les presses i les rematades precipitades; una d'en Guillem a les mans d'en Ferran, una d'en Cifu desviada i fluixa i una d'en Dani massa alta. Amb el partit trencat, l'Atlètic del Vallès va aprofitar per fer noves jugades de perill i en Max es va multiplicar; primer aturant un xut de l'Achraf, després amb una doble aturada a una falta des del mig del camp xutada per l'Hugo i el posterior xut de l'Arnau en el refús i després amb una nova doble aturada demostrant grans reflexes. L'últim xut del Granollers el va tenir en Cifu, però en Ferran també el va aturar per mantenir la seva porteria a zero.

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada