dijous, 16 de març del 2017

El Granollers perd en un mal final de partit

Els de Manel Blanco fallen 14 tirs lliures, cinc als últims minuts

El CB Granollers va tenir la victòria a tocar davant un dels colíders de la categoria, el Mataró Parc Boet, però els del Maresme van ser millors en l'últim quart i es van endur la victòria per 67 a 72. Els granollerins van fer un bon inici de partit, sobretot a partir del minut 5, i van dominar fins a mitjans de l'últim quart. L'exjugador del Mollet ara al Mataró Darío Naharro, amb 18 punts –15 dels quals al darrer quart–, va ser decisiu perquè l'equip del Maresme capgirés el marcador. Els errors granollerins des de la línia de tir lliure, als últims minuts –cinc fallats de set llançats–, també van ser claus en la derrota dels de Manel Blanco.

Oriol Pou entra a cistella superant la defensa de Smith, del Mataró (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
El Granollers es va sobreposar a un parcial de 0-6 d'inici del Mataró i va capgirar el resultat a base d'intensitat defensiva i transicions ràpides. El frec a frec va ser constant, amb els granollerins sempre al davant fins que, en l'últim quart, va aparèixer la figura de Naharro, que va fer 13 punts seguits que van capgirar el marcador (61-65). Després, els errors en els tirs lliures van ser decisius perquè el Mataró acabés assegurant la victòria.

Publicat el 13 de març de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)