dijous, 2 de març del 2017

El Fraikin naufraga a Valladolid

Els de Carlos Viver fan un mal partit en què la primera meitat és per oblidar (20-9)
Eduard Batlles

No va ser el dia del Fraikin Granollers. Així es podria resumir el partit que els vallesans van perdre a Huerta del Rey davant l'Atlético Valladolid per 33 a 21. A la pista castellana es va veure un Granollers que no tenia intensitat, que perdia pilotes fàcilment i que no trobava situacions fàcils de llançament. "No va sortir res i no hi ha excuses", explicava després del partit el tècnic Carlos Viver. A les xarxes socials, molts jugadors afirmaven que havia estat el pitjor partit de la temporada. I ho va ser. 
En els primers minuts de partit el Valladolid ja va marcar diferències clares en el marcador (6 a 2 en els primers 10 minuts). La primera línia castellana, formada per Diego Camino, Roberto Pérez i Víctor Rodríguez, va trobar espais a les 6-0 del Fraikin per anotar amb facilitat des dels 9 metres, però també amb penetracions fins als 6 metres. La col·laboració entre defensa i porteria tampoc va ser la millor de la temporada i l'encert sota pals només va arribar al 10%. Tot el contrari que a la porteria del Valladolid, on entre Javi Díaz i César Pérez van arribar al 48% d'encert. 
A la mitja part, però, la remuntada encara era possible i el Granollers va tenir un petit moment de rauxa amb un parcial de 0 a 4. La defensa va recuperar un parell de pilotes i al contraatac el Granollers va fer mal. Però quan es podia trencar la barrera dels 10 gols, un altre parcial a favor del Valladolid va esborrar les opcions vallesanes.
Marc Garcia i Arnau Garcia intenten aturar el jugador del Recoletas Atlético Valladolid Víctor Rodríguez (Fotografia: Club Balonmano Atlético Valladollid)
Després del partit, en declaracions a Ràdio Granollers (107.6 FM), el capità David Resina va admetre que el Valladolid els havia passat per sobre en atac i en defensa. "No hi ha hagut aportació del llançament exterior, no hi ha hagut col·laboració defensa-porteria, no ens ha sortit res; havíem preparat el partit com qualsevol altre i ens ha sortit tot al revés". Resina explicava que "no té cap explicació fer la primera meitat que l'equip ha fet", però també admetia que el conjunt treballarà des de dilluns mateix perquè no es torni a repetir un partit com aquest. "Queden dos mesos de competició i això no ens pot fer més mal del que ens hauria de fer".
En la mateixa línia, el tècnic Carlos Viver afirmava que l'equip no havia estat en tensió i que es treballaria per no tornar a repetir un partit com aquest. "Hi ha hagut partits on hem salvat situacions d'aquestes, però contra el Valladolid no ens ha sortit res". L'equip, admetia Viver, està tocat i el viatge de tornada va ser llarg i dur, amb molt temps per pensar en els errors individuals i col·lectius. "Hi ha hagut una reflexió i estic convençut que l'equip se sobreposarà, hi ha confiança i l'equip té molt esperit de lluita", confessava. 
La derrota, però, no pot amagar la bona temporada de l'equip, molt viu a la Copa EHF i que conserva la quarta posició de la Lliga –empatat a 21 punts amb el Ciudad Encantada i amb un punt de marge respecte al Puerto Sagunto. Dimecres, el Cangas, al Palau d'Esports, pot pagar els plats trencats.

Els protagonistes

Publicat el 27 de febrer de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada