dimecres, 29 de març del 2017

El CB Mollet remunta al darrer quart i es manté líder

Els d'Àlex Terés acaben el partit amb un parcial d'11 a 26

L'ensopegada de la setmana passada contra el Bàsquet Sitges sembla haver quedat oblidada per un Recanvis Gaudí CB Mollet que ja va guanyar a Valls diumenge passat i que aquest dissabte es va imposar a la pista del Vive-el Masnou Basquetbol per 65 a 75, malgrat la important baixa de Ramon Espuña. L'equip maresmenc va dominar els tres primers quarts, però amb avantatges molt curts i els d'Àlex Terés van reaccionar al darrer quart per capgirar el resultat i endur-se la victòria.
El partit va tenir dues cares; durant la primera meitat els molletans es van veure superats per un Masnou molt intens defensivament i molt encertat ofensivament –sense que els molletans trobessin la manera de defensar-los–, i una segona en què els de Terés van ser millors. La defensa ja va millorar al tercer quart, però va faltar encert en atac. En canvi, al darrer quart al Masnou li va passar factura l'esforç físic dels tres primers quarts i el Mollet ho va aprofitar per fer un parcial final d'11 a 26 que va capgirar el marcador per aconseguir la victòria.

Publicat el 27 de març de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)