dissabte, 11 de febrer del 2017

El KH-7 venç el Palautordera i es manté intractable

La defensa i el contraatac, claus en la victòria granollerina
Xavi Mas

El KH-7 BM Granollers es manté intractable al capdavant de la classificació després de derrotar, amb comoditat, el Palautordera-Salicrú per 40 a 23. L'equip que entrena Sergio Pozo va trencar el partit als últims 10 minuts de la primera meitat per marxar al descans amb set gols de marge i a la segona va anar ampliant la diferència. Les nombroses exclusions assenyalades pels àrbitres a l'equip de Marc Lurbe –sis i una vermella directa a Xavi Sala, per tan sols dues exclusions dels granollerins– va deslluir el joc, que en moltes fases del partit va ser elèctric i vistós.
El KH-7 va començar amb un parcial de 3-0 al qual va donar continuïtat poc després arribant a una màxima de quatre gols quan encara no s'havien jugat 10 minuts. Un parcial de 4-0 –els quatre de contraatac– va trencar definitivament el partit, i es va arribar al final de la primera meitat amb set gols de marge.
La bona defensa i el contraatac van ser les armes amb què els granollerins van endur-se el partit mentre el Palautordera tenia en Morales el jugador més destacat.