dimecres, 14 de desembre del 2016

El BM La Roca es refà de l’última derrota guanyant la Salle Montcada

L'equip de Ramon Plans decanta el partit a l'inici de la represa
Xavi Mas

El BM La Roca es va recuperar amb rapidesa de la darrera ensopegada amb una victòria davant la Salle Montcada per 28 a 25. Un partit que suposava l'enfrontament entre el pare, Jaume Puig –exjugador del BM Granollers i actualment entrenador de la Salle Montcada– i el fill, Jordi Puig –també exjugador del Granollers i ara jugador del BM La Roca, i que es va acabar enduent el fill, autor de cinc dels 28 gols de l'equip roquerol.

Tres defensors de la Salle Montcada intenten aturar la jugada d'atac del roquerol Dani Ferrer (Fotografia: TONI TORRILLAS)
El Montcada va començar amb força, liderat per Albert Maresma, i va agafar dos gols de marge (2-4) però la bona defensa i algun contraatac van permetre que l'equip de Ramon Plans capgirés el marcador i agafés la iniciativa. Una iniciativa al marcador que ja no va abandonar fins al final del partit, controlant el ritme del joc i mantenint un marge de seguretat d'entre dos i tres gols.
A cinc minuts per arribar al descans els roquerols van agafar la màxima renda de la primera part (12-9) i pels volts del quart d'hora de la segona meitat van arribar al màxim avantatge de tot el partit (22-15). De la mà dels germans Maresma i de Chus Jiménez la Salle Montcada va fer un parcial de 2-6 per posar-se a tres gols (24-21) però la Roca no va donar opció a la sorpresa.