dimecres, 6 d’abril del 2016

Victòria de prestigi

El KH-7 venç el tercer classificat i assoleix l'objectiu dels 16 punts i la permanència virtual

El KH-7 BM Granollers va aconseguir el que li faltava aquesta temporada: una victòria de prestigi davant un gran rival. Contra el Mecalia Atlético Guardés, tercer classificat, l'equip de José Luis Villanueva es va refer d'un mal inici –parcial 1-6 en set minuts– i arribava al descans amb empat a 15 i capgirava el marcador gràcies a una gran segona part. Les 15 aturades d'Andrea de la Torre –vuit a la segona part, quatre de les quals de contraatac– també van ser claus per frenar l'intent de reacció de l'equip gallec i assegurar una victòria que permet a l'equip assolir els 16 punts, objectiu marcat a principi de temporada.
El partit no va començar bé, amb un Atlético Guardés que jugava molt fàcil i aconseguia desbordar amb facilitat. De mica en mica, però, l'equip de Villanueva va anar equilibrant el matx i el marcador –parcial de 5-0 per empatar a 10– i va arribar a disposar de fins a tres opcions de posar-se per davant que no va aprofitar.

La banqueta, dempeus, celebra un dels gols de la segona meitat, decisiva en la victòria (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
A l'inici de la segona part, malgrat l'exclusió de Pris al primer minut, les granollerines van fer un parcial de 3-0 –Ayelen va aturar un penal– per posar-se per davant 18-15. Tot seguit, però, l'equip es va bloquejar en atac durant set minuts i l'Atlético Guardés va tornar a situar-se per davant amb un parcial de 0-4 (18-19). El KH-7 no es va rendir, va fer una defensa molt intensa recuperant possessions i Andrea va arribar on no va arribar la defensa. Un cop per davant al marcador les granollerines van agafar un marge que van saber mantenir fins al final.

Publicat el 4 d'abril de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)