dimecres, 27 d’abril del 2016

La permanència haurà d’esperar una mica més

El KH-7 paga car un parcial de 0-7

El KH-7 BM Granollers encara s'haurà d'esperar una mica més per assegurar la permanència; l'equip de José Luis Villanueva va perdre al Palau d'Esports contra un Carobels Cleba León molt físic que va treure de polleguera les jugadores granollerines. Deu minuts sense marcar, a principis de la segona meitat, van permetre al León escapar-se al marcador i quan les granollerines van intentar reaccionar, la duresa física del rival i la permissivitat arbitral ho van impedir.
Les granollerines van començar dominant (3-1) però algunes errades van permetre al León capgirar el marcador, sobretot gràcies a la seva màxima golejadora, Raquel Caño, i a les intervencions d'Ana Belén Palomino. La portera va aturar un penal a Vizu i un contraatac a Míriam amb empat a 11, a les acaballes de la primera part.

Hatou Jabby supera la defensa d'África Rodríguez i es disposa a llançar (Fotografia: XAVIER SOLANAS)
En la represa el León va començar en superioritat per una exclusió a Villanueva durant el descans –per protestar– i es va escapar de tres gols (11-14). Les granollerines van empatar a 14 però després van estar deu minuts sense marcar i van encaixar un parcial de 0-7 (14-21) que va ser definitiu. L'equip ho va provar, a vegades amb massa precipitació, i es va apropar fins a tres gols amb bones aturades d'Ayelen. Els àrbitres van contribuir a frenar la reacció consentint la duresa i el joc lent del León i van expulsar Villanueva, al final, per noves protestes.

Publicat el 25 d'abril de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)