dissabte, 23 d’abril del 2016

El Granollers recupera la confiança amb un triomf vital

En el primer partit d'Hidalgo a la banqueta, el Granollers suma tres punts d'or
Eduard Batlles

El tòpic diu que a entrenador nou, victòria segura. I el tòpic no es va trencar al camp del carrer Girona. En el debut d'Antonio Hidalgo a la banqueta, el Granollers va ser capaç de vèncer el Santfeliuenc, un rival directe per la permanència, i situar-se quatre punts per sobre del descens que ara marca el Rubí. El Granollers va fer la seva feina, amb actitud i sense deixar de creure en la victòria. Els altres resultats, però, no van acompanyar. El Rubí va guanyar a casa davant del Vilafranca i el Terrassa va superar el Júpiter per 3 a 2.

Riki lluita una pilota al mig del camp davant Tena i Bolaños (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
El partit va començar amb un Santfeliuenc dominant el control de la pilota. En una jugada per la banda dreta va arribar el gol visitant. Toro, el màxim golejador del Santfeliuenc amb 17 gols, va aprofitar una centrada per la banda esquerra i va engaltar un xut creuat i duríssim des de dins l'àrea. El Granollers, amb el gol en contra, va créixer i en una jugada que aparentment no tenia perill va arribar l'empat. Duran va llançar un xut al cel de Granollers que Didi va aprofitar per cedir una pilota en forma d'assistència que Cano no va desaprofitar per fer l'empat de primeres. Instants després, el mateix Cano podria haver fet el segon, però el seu xut va marxar per sobre la porteria de Santi.
A la represa, el Granollers va sortir molt més ben col·locat i amb paciència i bon joc combinatiu va arribar el 2 a 1 que feia saltar l'afició, que per només dos euros va poder entrar al camp. Vila va marxar per la banda i va col·locar una centrada precisa perquè Didi la col·loqués a l'escaire. En aquest segon gol, però, Didi es va lesionar i va haver d'abandonar el camp. Bilbao va ser el recanvi i el ràpid extrem va fer estralls a la banda defensada per Alberto
Els visitants van fer dos canvis per posar més pólvora a l'atac i els va funcionar. Guille, en una jugada enrevessada dins l'àrea, va fer l'empat al minut 74. Quedava temps i el Granollers no va deixar de creure. Hidalgo va apostar per Bauli per reforçar l'atac i l'estratègia va funcionar. Bilbao va marxar en velocitat per la banda dreta i va centrar al cap de Bauli, que va aconseguir el 3 a 2 al minut 82.
El Santfeliuenc va jugar-s'ho tot. I va tenir una ocasió molt clara per fer l'empat. Una centrada des de la banda dreta va caure morta al punt de penal, però el xut de Bolaños va sortir fora per molt poc. 
La victòria era vital per a un Granollers que li faltava confiança. Els tres punts fan respirar una mica més tranquil els vallesans, que amb les victòries dels rivals directes necessitaran continuar sumant. I ho podrà fer dissabte que ve al camp del Morell. De moment, però, l'efecte Hidalgo ja ha donat els primers resultats.

Hidalgo va estar molt actiu durant el partit (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
Els protagonistes

Publicat el 18 d'abril de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada