divendres, 4 de març del 2016

Un Granollers coix d’efectius cau davant l’Ascó

Les baixes de Didi, Gil i Cano i la lesió de Suárez són un escull insuperable
Eduard Batlles

L'EC Granollers viatjava a Ascó en hores baixes i amb l'equip pràcticament en quadre. Didi, sancionat, i Cano i Gil, encara amb molèsties, deixaven el Granollers amb pocs efectius en atac. I al minut vuit de partit, una altra lesió, la de Ramon Suárez, que és dubte pel partit d'aquest dimecres a casa contra el Vilafranca. Amb tots aquests factors, el Granollers tenia una difícil visita al camp d'un rival necessitat de punts. Gespa natural, la central nuclear a una banda i molins d'energia eòlica a l'altra; bon temps i 90 minuts per mantenir-se a la zona còmoda de la taula.
El matx no podia començar millor, als 10 segons de partit David va disposar de la seva millor oportunitat del partit, un un contra un que va enviar al lateral de la xarxa. L'Ascó també ho va provar, sobretot per les bandes i en dues centrades va arribar el perill, però Ortega, molt segur, les va atrapar. Ferran Vila, titular després de molts partits a la banqueta, també va tenir una bona oportunitat, però va marxar fora. Els asconencs van tenir una nova ocasió, però la falta de Roigé va marxar a la dreta d'Ortega.

Gerard Roigé controla la pilota al centre del camp, vigilat per Pedro Bilbao (Fotografia: IRIS SOLÀ)
A la represa, el tècnic Miguel Rubio va moure la banqueta i va fer entrar Bertomeu i Argilaga. Amb aquests moviments, l'Ascó va ser més incisiu. Abans, però, Vila va tenir un dels pocs xuts a porteria de la segona meitat que va aturar Manolo. Al minut 71, a la sortida d'un córner, Virgili va fer l'únic gol del partit amb una rematada de cap que va picar al travesser abans d'entrar. L'entrada de Mora no va revolucionar el partit, li van arribar poques pilotes i les centrades per dalt les va atrapar totes Manolo. 
Amb la desfeta, el Granollers no aconsegueix la victòria des del 24 de gener i es manté a nou punts del descens. Amb el Vilafranca, a casa, els vallesans hauran de sumar.

Els protagonistes

Publicat el 29 de febrer de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada