dimarts, 1 de març del 2016

El Recam Làser cau als penals

Els vallesans fan un gran partit però el Noia té més encert en la pena màxima
Eduard Batlles (enviat especial)

El Recam Làser Caldes va caure als quarts de final de la Copa del Rei, després d'un partit més que igualat contra el Noia Freixenet. Després d'acabar els 50 minuts amb 5-5 i d'una pròrroga sense gols, el partit es va haver de resoldre a la tanda de penals.
El Noia va dominar uns primers instants de partit completament bojos, amb ocasions a les dues porteries. Els del Penedès van colpejar primer amb un xut llunyà de Del Amor que Campor no va veure. Segons després, era Humberto Mendes qui empatava des del punt de penal. Pocs moments de relaxament en uns primers minuts elèctrics. Mendes, molt motivat, va estar a punt de fer l'1-2 al minut 4 en una acció individual. El Noia, en un contraatac, va fer el 2-1 amb una rematada d'Esteller al segon pal. El Recam Làser no canviava la seva idea de joc i madurava les jugades fins que Xavi Rovira es va treure un gran xut des del mig del camp que va agafar el porter Luis Gil desprevingut. El Caldes va perdre una oportunitat claríssima per avançar-se en un contraatac, i el Noia també en va tenir una altra al minut 25, que Campor va aturar.

El Caldes va lluitar fins al final en un duel en què els porters Campor i Gil van ser protagonistes (Fotografia: J.A. SENDIN)
Als 30 segons de la represa Del Amor va tornar a xutar des de fora de l'àrea per avançar el Noia. Els vallesans van aturar l'embranzida inicial i Molera va fer el 3-3. Humberto Mendes va tornar a forçar un penal però Gil li va aturar. El partit es va escalfar i Esteller va veure la blava per protestar. Tot i això el Noia va mantenir el resultat amb tres homes a pista i va forçar la desena falta del Caldes. Albesa la va convertir en el 4-3. El Caldes no es va rendir i un contracop portat per Mendes el va culminar Molera en el 4-4. Xavi Rovira va fallar una falta directa i en la següent jugada, Albesa, també de falta, va fer el 5-4 a set minuts del final. Jordi Urbano, que no havia aparegut gaire, va etzibar un potent xut llunyà per fer l'empat a 5. En el tram final, Campor va aturar un penal vital per forçar la pròrroga.
Després d'una pròrroga amb dos equips més preocupats de no encaixar gols va arribar la tanda de penals, que es va resoldre a la mort sobtada després d'empatar els cinc llançaments. Marc Palau va fer el gol que eliminava el Caldes de la Copa.