dimarts, 20 d’octubre del 2015

El que és bo es fa esperar

Dilluns es va jugar el partit entre el Montmeló i l'EC Granollers que tancava la jornada 3 al grup 39 de la Tercera Divisió Benjamí. Vist el desenvolupament del partit i el resultat, va valer la pena esperar. Tots dos equips van sortir al camp amb la intenció de jugar la pilota des del darrere però un -el Granollers de Nico Font- se'n va sortir molt millor. Potser hi va ajudar que la pressió defensiva a camp contrari va ser més efectiva per part de l'equip d'en Nico, i també que quan van tenir les oportunitats, els seus nanos no les van deixar escapar. El resultat final podia haver estat més ampli -per ocasions- però no el sentit del guanyador.

L'Arnau va marcar dos gols al partit de dilluns (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
Va costar que arribessin els gols perquè el domini de la pilota, durant el primer període, va ser altern i poc vistós -dos xuts a porteria, un per banda, als primers minuts i poca cosa més-. De mica en mica però, la punteria es va anar afinant, sobretot per part granollerina; dos xuts d'en David que no van acabar en gol per poc -el primer es va estavellar al pal i el segon el va aturar el porter del Montmeló (disculpeu-me a Montmeló però no en sé el nom i l'acta tampoc ho aclareix)-, van ser el preludi del 0-1, al límit del temps, amb un bon xut de fora l'àrea de l'Arnau que va entrar ajustat al pal.
El segon període va poder canviar el signe del partit pel Montmeló, però no van aprofitar les ocasions de què van disposar i això, potser els va acabar passant factura. La primera ocasió de gol va ser després d'unes mans d'en Pau, a prop de l'àrea i molt centrada, que va executar en Marc Ruiz i que en Pol es va encarregar de refusar. Malgrat el domini granollerí en el joc, va ser el període en què el Montmeló es va apropar més a l'àrea d'en Pol, que va resoldre bé les jugades d'atac locals però que no va estar fi a l'hora de distribuir la pilota per sortir des del darrere. En una d'aquestes indecisions -un servei que li va quedar massa curt- Marc Ruiz va aprofitar per empatar, resultat que es va mantenir fins al descans malgrat un parell de xuts d'en Guillem i en Pau, el primer desviat i el segon aturat pel porter del Montmeló.
La sentència arriba en pocs minuts
La clau del partit va estar en l'encert dels granollerins al tercer període, obrint un forat al marcador que el Montmeló ja no va poder recuperar. Un bon xut d'en Guillem, refusat pel porter local a córner, va acabar suposant l'1 a 2, obra de l'Eduard -el primer del seu hat trick-. Sense deixar reaccionar el Montmeló, la pressió a camp contrari va donar fruits poc després, amb una recuperació, obertura a la banda per l'Eduard i continuació de la jugada per part d'en Guillem que va acabar amb el tercer gol granollerí, obra d'en David amb un xut creuat. Un minut després, i al límit del final del període, una altra recuperació al mig del camp va acabar amb un xut molt bombejat de l'Eduard, que va superar el porter i que en David va aprofitar per marcar tot sol.

En Guillem condueix una jugada d'atac a la primera part (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
L'últim període va començar amb aquest 1-4 favorable al Granollers que el Montmeló podia haver reduït d'haver tingut encert en dues noves indecisions defensives dels de Nico Font. L'última ocasió del Montmeló va arribar en una internada per la banda que en Pol va resoldre bé sortint a tapar forat i refusant amb el cos. Després d'això va arribar la nit pel Montmeló -mai més ben dit per l'hora en què es va jugar el matx-. Una bona conducció d'en Pau des del darrere i una passada llarga per la velocitat d'en Xavi va acabar en l'1-5. Immediatament després, en un servei de banda, la pilota li va arribar a l'Arnau, que va veure avançat el porter local i el va superar per dalt. I per tancar la golejada dos gols més de l'Eduard que van servir per establir l'1 a 8 definitiu.

* En l'acta del partit, com podeu comprovar, alguns noms de jugadors no hi surten.