dijous, 17 de setembre del 2015

L'estrena a casa del KH-7 acaba amb derrota clara

La portera de l'Alcobendas esdevé la gran protagonista del matx amb les seves aturades
El KH-7 BM Granollers no va poder repetir la bona estrena a casa de la temporada passada i, aquest dissabte, va perdre contra l’Helvetia BM Alcobendas –on juguen les exgranollerines Emma Boada, Mònica Ausàs i Sílvia Ausàs– per 22 a 27 en el primer partit al Palau d’Esports i el segon de la temporada. L’equip de José Luis Villanueva va anar de més a menys i va perdre el partit al començament de la segona part, en bona mesura a causa d’un parcial de 0-6 de l’equip madrileny i les bones intervencions de la seva portera, Mihaela Ciobanu.
L’equip de Villanueva va començar defensant bé i va aconseguir avançar-se al marcador amb gols de Carlota Rubio i Anna Pi però va fallar en les dues situacions de superioritat de què va disposar. En la segona, amb 9-6 a favor, les granollerines van perdre l’opció de trencar el partit i l’Alcobendas, de la mà de Ciobanu sota els pals –9 aturades a la primera meitat i 17 en total– i de Macarena Gandulfo, Boada i Teresa Francés en atac –12 dels 14 gols de la primera part van ser seus–, va capgirar el marcador abans d’arribar al descans (12-14).
L’INTENT DE REMUNTADA DURA BEN POC
Tot just començar la segona part el KH-7 va capgirar el marcador (15-14) gràcies a un parcial de 3-0 tot i errar un penal –Ciobanu li va aturar a Anna Pi–. Però just després l’exclusió de Hatou va permetre a l’Alcobendas restablir l’equilibri. Va ser l’inici d’un parcial de 0-6 (15-20) que Villanueva va intentar aturar quan era de 0-5 (15-19). Després d’aquest temps mort, i abans del 15-20, Ciobanu va aturar un penal a Maricet Fernández, un xut a Vizu i un contraatac a Mireia Torras.

La jugadora granollerina Clara Poo intenta superar la defensa de Teresa Francés (Fotografia: XAVIER SOLANAS)
L’Alcobendas havia aconseguit obrir forat i ja no va deixar que les granollerines recuperessin terreny. El KH-7 va arribar a posar-se a tres gols (17-20) però novament l’Alcobendas va refredar el partit amb el 17-23. L’intercanvi de gols i errades posterior va permetre que el partit s’anés apagant.

Publicat el 14 de setembre de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)