divendres, 15 de maig del 2015

Lluïsos i Sant Josep, rivals de Mollet i Granollers en les fases d'ascens i permanència

Acabada la fase regular de la competició a la Copa Catalunya, ni Recanvis Gaudí CB Mollet ni CB Granollers podran gaudir encara de descans. L’equip molletà, que va acabar tercer de grup, afronta a partir d’aquest dissabte la fase final que el podria conduir de nou a la Lliga EBA, mentre que els granollerins, que van acabar en la 12a posició, lluitaran per mantenir-se a Copa Catalunya en la fase de permanència.
Dissabte, a partir d’1/4 de 8 del vespre al pavelló municipal Plana Lledó, el Mollet d’Àlex Coma jugarà el partit d’anada de la primera eliminatòria de la fase final, contra el Lluïsos de Gràcia –segon classificat del grup 2–. El guanyador d’aquesta eliminatòria a doble partit es classificarà per una Final a 4 en què el campió i el subcampió pujaran a Lliga EBA. Serà una eliminatòria entre dos equips amb estils diferents, ja que els de Coma van acabar la fase regular com el tercer millor atac dels dos grups –32 equips– i els graciencs ho van fer com la millor segona defensa.

Els jugadors del CB Mollet esperen poder repetir aquesta imatge d'aquí a unes setmanes (Fotografia: XAVI MAS)
El Granollers, en canvi, haurà de lluitar per mantenir-se a la categoria i ho farà amb el factor pista a favor en una eliminatòria al millor de tres partits –en cas de necessitar-se un desempat, aquest es jugaria a Granollers–. El rival dels de Francesc Jané serà el CB Sant Josep de Badalona –13è del seu grup–, un rival de nivell similar i, com el Granollers, també format per jugadors molt joves. Malgrat haver acabat en pitjor posició, els badalonins van acabar amb una victòria més que els granollerins i un balanç atac-defensa més equilibrat. Dissabte, el pavelló del carrer Girona serà l’escenari, a partir de 2/4 de 6 de la tarda, del primer partit d’una eliminatòria que salvarà el guanyador i condemnarà al descens el perdedor.
Un altre equip que no descansarà serà el CB la Garriga de Primera Catalana, que, com el Granollers, lluitarà per la permanència. Els de Rai Nualart, que van acabar catorzens, hauran de lluitar per la salvació contra el Messer CB Tarragona –11è del grup 3– en una eliminatòria al millor de tres partits –amb el factor pista en contra–, que començarà aquest dissabte, a partir de les 7 de la tarda, a Tarragona.
LA COPA CATALUNYA FEMENINA, EN JOC
D’altra banda, la competició regular femenina acabarà aquest cap de setmana amb el CB Granollers i l’Escola Sant Gervasi de Mollet jugant-se les opcions d’ascens a Copa Catalunya. Mentre les granollerines necessiten guanyar el Premià i que el Sant Andreu de Natzaret perdi, les molletanes necessiten guanyar i que perdin tant el Granollers com el Sant Andreu de Natzaret.

Publicat el 14 de maig de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada