dijous, 21 de maig del 2015

El CB Granollers perd el factor pista

Ara els de Francesc Jané estan obligats a guanyar a Badalona per forçar el desempat
El Granollers va tenir problemes en atac a la segona part (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
El CB Granollers es va complicar la permanència a Copa Catalunya després de perdre a casa, el primer partit de la fase de permanència, per 77 a 84, davant un CB Sant Josep que va basar la victòria en el major encert en el tir exterior a la segona part i en un joc defensiu molt dur permès pels àrbitres durant els tres primers quarts. Ara l’equip que entrena Francesc Jané necessita guanyar a Badalona la setmana vinent i corroborar la remuntada en el partit de desempat, que es jugaria a Granollers.
El partit va començar amb un primer quart ple d’alternances al marcador en què els de Jané van defensar força bé i van tancar el rebot. La major intensitat als últims minuts els va permetre tancar el període amb cinc punts de marge. A l’inici del segon quart el Sant Josep es va posar per davant amb un parcial de 0-7 que el Granollers va respondre posant-se sis punts amunt (29-23).
El Granollers va aconseguir arribar al descans amb un avantatge mínim (41-39) però no va saber obrir forat quan en va tenir opció i al tercer quart va patir el gran encert dels badalonins des de més enllà de 6,75. Cinc triples –quatre de Gonzàlez– van permetre al Sant Josep posar-se per davant amb set punts que a l’últim quart va saber mantenir.
El Sant Josep va saber jugar amb el marcador a favor però els granollerins, que van arribar a posar-se a tres punts (66-69), van fallar en atac i des de la línia de tir lliure.
D’altra banda, el sènior femení del Granollers va acabar la lliga en segona posició del seu grup i es va assegurar la fase final i un possible ascens a  Copa Catalunya.

Publicat el 18 de maig de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)