dimecres, 15 d’abril de 2015

Pejanovic lidera una nova remuntada

La porteria i els contraatacs condueixen  els de Carlos Viver a la dissetena victòria
La dissetena victòria de la temporada a la lliga del Fraikin BM Granollers va arribar després d’una nova remuntada, aquest cop contra el Globalcaja Ciudad Encantada, per quatre gols de diferència, (28-24). Els de Carlos Viver van fer una primera part molt fluixa però es van recuperar a la segona, gràcies a la porteria i la defensa, que van tornar a ser l’estendard que els va conduir a la victòria.
Aquesta victòria i la resta de resultats de la jornada deixen els de Viver a un sol punt d’assegurar-se la participació a l’EHF la temporada vinent i a tres d’assegurar la tercera posició.
Els tres primers minuts del partit van ser un autèntic despropòsit en atac, tant dels uns com dels altres. Passat el minut tres va ser el Ciudad Encantada qui es va avançar al marcador, avantatge que va mantenir fins a l’inici de la segona meitat. El Fraikin va fallar vuit atacs als primers deu minuts –amb quatre pèrdues de pilota– i va permetre que el Globalcaja es posés dos gols amunt (2-4) –no va ser més per les nombroses aturades de Pejanovic, al voltant del 50% d’encert durant la primera part–.
Passats els deu primers minuts, els de Viver van aconseguir minimitzar les pèrdues de pilota però, en canvi, van topar amb els pals –tres gairebé consecutius van permetre al Globalcaja obrir un preocupant forat de quatre gols (4-8), amb atacs molt llargs.
PEJANOVIC, EL MILLOR DEL PARTIT
Pejanovic seguia amb més d’un 40% d’encert sota els pals però incomprensiblement el Fraikin perdia de quatre gols, una diferència que va aconseguir retallar als últims minuts, amb un parcial de 3-0 que els va situar a un (11-12), malgrat que un gol de penal de Nacho Moya –va marcar els quatre que va llançar a la primera part– va deixar la diferència en dos en arribar al descans.
La segona part va començar com la primera; dues aturades de Pejanovic que es van desaprofitar en atac. Fins que una bona defensa va permetre a Adrià Pérez fer el 12-13 de contraatac. Un gol de Grundsten i un altre contraatac d’Adrià Pérez van donar el primer avantatge del partit als de Viver (14-13), just complert el minut 35.

Els contraatacs, com aquest d'Adrià Pérez, van permetre el Fraikin capgirar el marcador (Fotografia: XAVIER SOLANAS)
Malgrat que el Globalcaja es va tornar a posar al davant amb el 14-15 i malgrat les errades granollerines, Pejanovic va tornar a marcar el camí amb una espectacular aturada en una contra de Daniel Tolmos, prèvia a l’empat a 15 de Juan del Arco, també de contraatac.
Així –recuperacions i contraatacs de Grundsten i Solé– el Fraikin va aconseguir obrir un petit marge de dos gols (17-15), marge que va anar ampliant de mica en mica després de cada intervenció de Pejanovic o de cada recuperació defensiva, afinant en atac –Solé va tornar a ser referent amb vuit gols–.
L’última aturada de Pejanovic va ser el preludi del màxim avantatge granollerí del partit (28-21) –gol aconseguit per Álvaro Ruiz– abans que el Globalcaja maquillés el resultat final.

Els protagonistes

Publicat el 13 d'abril de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada