dijous, 9 d’abril del 2015

El KH-7 planta cara

El KH-7 BM Granollers va plantar cara fins al final a l’Helvetia BM Alcobendas –on juga Mònica Ausàs, germana de la granollerina Sílvia Ausàs– però al final la lògica es va imposar i l’equip madrileny es va endur la victòria per tres gols, 27 a 30.
L’equip de José Luis Villanueva sempre va anar a remolc d’un o dos gols durant la primera meitat fins el 8-9, moment en què l’Alcobendas va eixamplar l’avantatge fins als quatre gols (8-12). Les granollerines van intentar recuperar terreny però l’intercanvi de gols que es va produir fins al descans no els ho va permetre.
En tornar dels vestidors el desavantatge granollerí va fluctuar entre els tres i els quatre gols però just passat el quart d’hora de la represa la diferència es va ampliar fins als sis gols (19-25).
Villanueva va incorporar la figura de portera-jugadora per jugar tots els atacs en superioritat però cada vegada que les granollerines marcaven l’Alcobendas reaccionava amb gols ràpids de les germanes Francés –Teresa i María–. La pressió defensiva als últims minuts va permetre retallar fins al 27-29 amb opció de 28-29, però aquest gol no va arribar –quatre atacs fallats seguits– i l’Alcobendas va rematar amb un gol de Noelia.

La jugadora del KH-7 BM Granollers Clara Poo en una jugada d'atac (Fotografia: XAVIER SOLANAS)

Publicat el 30 de març de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)