dijous, 16 d’octubre del 2014

Trajectòries paral·leles

Ja sé què em direu:
Que només s'han jugat sis jornades de lliga i que no són suficients per extrapolar-ne cap anàlisi ni per fer-ne cap valoració, etc...
Però què voleu que us digui, em crida l'atenció veure els resultats obtinguts fins ara pels dos equips molletans de Primera Catalana. Sembla que hagin calcat l'estratègia; tant el CF Mollet UE  (@CFMolletUE) com l'UD Molletense han guanyat els tres partits que han jugat als seus respectius terrenys de joc -el Municipal Germans Gonzalvo i el Municipal de la Zona Sud- però han perdut els tres que han jugat com a visitants. L'altra semblança -diguem-ne coincidència- és que, als partits fora de casa, tant un com l'altre tan sols han aconseguit marcar un gol.

Resultats del CF Mollet UE a casa                      Resultats de l'UD Molletense a casa
MOLLET-TECNOFUTBOL         1-0                    MOLLETENSE-MOLLET               2-0
MOLLET-AVIÀ                            4-1                    MOLLETENSE-LA JONQUERA    1-0
MOLLET-HORTA                        1-0                    MOLLETENSE-MONTCADA         8-0

Resultats del CF Mollet UE a domicili                  Resultats de l'UD Molletense a domicili
MOLLETENSE-MOLLET            2-0                    BANYOLES-MOLLETENSE          2-1
FARNERS-MOLLET                    3-1                   JÚPITER-MOLLETENSE               2-0
VIC-MOLLET                               1-0                   SANTS-MOLLETENSE                  2-0

Després de veure "in situ" el derbi molletà de la segona jornada i la golejada de dissabte passat del Molletense davant el Montcada puc dir-vos que, de moment, l'equip d'Antonio Filgaira té molt clar com ha de jugar davant la seva afició, amb una línia defensiva molt consistent, pressionant al mig del camp i obrint ràpidament a les bandes per fer mal en atac. I si, com ha passat en tots dos partits, al minut tres de partit marquen de falta directa, doncs tot més fàcil!
Els partits d'aquest proper cap de setmana (MOLLET-LLORET -pels que hi vulgueu anar, diumenge a les sis de la tarda- i L'ESCALA-MOLLETENSE) ens permetran veure si es confirma la tendència i el Mollet és el primer d'arribar als 12 punts o si canviem d'escenari.

Per cert, pels que no vàreu anar al municipal de la Zona Sud dissabte passat però voleu veure un jutge de línia molt peculiar, no us perdeu això.



I no us enganyo: tot el partit va fer igual!! Curiós oi?

1 comentari :

  1. Trobo que ens dones una informació molt acurada i interessant.

    ResponElimina